Sony Xperia Z2 kan opdateres (17.1.2.A.0.314) i Danmark

thumb sony-xperia-z2-opdatering

En opdatering til Xperia Z2 ruller netop nu ind over Danmark og kan hentes via OTA.

En opdatering på 93 MB blev påbegyndt udrullet for nogle dage siden og er netop nu at finde i lille Danmark via OTA (over the air), hvilket betyder at du ikke behøver at finde kablerne frem.

 – Sådan får du telefon-tastatur (T9) på din Sony Xperia Z2

Har du endnu ikke modtaget et lille ikon i din statusbar der fortæller at der er en systemopdatering tilgængelig kan du manuelt søge efter den via opdateringscenteret eller prøve PC Companion.

 – 12 tips til din Sony Xperia Z2 (video)

Du kan også læne dig tilbage og vente på at den kommer automatisk. Det er nemlig sådan at selvom jeg lige har modtaget opdateringen kan der godt gå lidt tid inden du modtager den.

Da opdateringen fylder godt og vel 93 MB rådes der til at opdatere via WIFI medmindre du har rigeligt med data i dit mobilabonnement.

 – Find den skjulte service-menu på Sony Xperia Z2, Z1, og Z

På vores danske Sony produkt-side er der endnu ingen information om hvad opdateringen indeholder, men det er så til gengæld på den engelske, og ændringerne er disse:

  • Forbedret lyd under opkald
  • Forbedret touch
  • Forbedret opladning når batteriet er lavt
  • Forbedret ydelse og præstation

Som i kan se på screenshottet nederst i artiklen er der stadig tale om en del af Android 4.4.2, og opdateringen er altså ikke til Android 4.4.4.

Xperia Z2 blev iøvrigt en af de første produkter vi nogensinde har testet der har fået topkraktér og du kan læse vores anmeldelse af Sony Xperia Z2 her

Husk at:

Vores gratis Android app kan hentes via Google Play.

Har du brug for hjælp kan du få dette i Androidernes forum.

Du kan følge os på FacebookPinterest, og Google + for altid at blive holdt opdateret, eller se vores videoer på Youtube. Du kan også finde os på Twitter.

Screenshot2014-07-22-15-24-

(4) kommentarer
  1. Den reagerer lidt bedre og hurtigere synes jeg og så bliver den ikk så huritg varm men den kan stadig ikke optage video i 4K i mer end et par minutter før den “brænder sammen” 🙁

Skriv kommentar
account_circle
email