Sony er muligvis på vej ud af TV og mobil-markedet

thumb thumb Sony playstation mobile store danmark

Sony vil satse på kamera-sensorer og Playstation i fremtiden. 

Siden Sony lancerede deres første produkt i deres “Z” serie har vi rost Sony`s produkter i vores tests af disse og det er især det sidste år vi synes at de har været foran konkurrenterne på nogle områder, f.eks på det vandtætte design i aluminium og størrelsen på batteriet (batteritid), samt kameraet.

Generelt har deres nyere smartphones da også fået topkommentarer med på vejen verden over, men salget er stadig ikke højt nok til at det går som det skal, og de kan ikke hamle op med producenter som Apple og Samsung der har masser af penge til markedsføring og er de ledende i industrien.

Der har længe gået rygter om at Sony ville lukke deres mobile afdeling, samt deres TV afdeling, og de har i løbet af det sidste halve år fyret tusinder af medarbejdere.

Nu udtaler CEO Kazuo Hirai sig så offentligt om emnet.

Satser på Playstation og kamera-sensorer

Ifølge Kazuo Hirai vil Sony ikke længere bruge en masse penge og kræfter på at få salgsvækst i TV og mobil-markedet, og de vil istedet fokusere på kamera-sensorer, spil, og Playstations.

Med hensyn til at det ikke går godt med salget af TV og smartphones, lød svaret at Sony ikke:”rule out considering an exit strategy”, hvilket er det klareste svar indtil videre angående salg af deres mobile afdeling/finde nye partnere.

 – Sony Xperia E4, dansk pris og specs

Dette betyder ikke at det er slut med nye smartphones og Smart TV fra Sony, men det betyder at Sony vil bruge deres kræfter der hvor de i forvejen er stærke.

F.eks bliver Sony´s kamera-sensorer brugt af mange andre producenter og Samsungs nyeste medlem af Note-linjen, Samsung Galaxy Note 4, har også et Sony kamera ombord (Sony IMX240).

 – Anmeldelser af Sony smartphones, tablets, smartwatch mm

Målet er at Sony indenfor en periode på 3 år vil øge driftsresultatet på områder som Playstation og kamera-sensorer med op til 25 gange. 


Bliv ven med os på Facebook og få vores tophistorier samt de bedste tips og tricks direkte på din væg – KLIK HER


Konklusion: Vi har ikke meget information på nuværende tidspunkt, men her og nu vil Sony altså ikke sælge ud. Hvis ikke de kan få det til at hænge sammen vil de dog ikke udelukke at de enten bliver nødt til at finde partnere eller sælge deres mobile afdeling.

NB: Husk at du altid kan få hjælp i vores Android forum hvis du har problemer med et produkt.

Herunder en video om Sony PS4 Remote Play til Android.

PS4 Remote Play – spil Playstation på din Sony Xperia (dansk)

Kilde via Jmolholm

(6) kommentarer
  1. Utroligt at det kan gå sådan, for ikke så mange år siden lavede Sony nogen af verdens bedste Tv. Og deres mobiltelefoner har også været gode! Men konkurrencen er blevet hård især fra Korea.

  2. Ærgeligt hvis Sony går ud af mobilmarkedet. Hvis det ikke var pga OnePlus var så meget billigere, så havde jeg stadig Sony i dag. Synes klart de laver de bedste Android telefoner derude.

    1. helt og aldeles enig på nær at jeg har Sony pt 🙂 og @dreamtime sys da ikke at det er særlig menneskeligt at ønske at de skal lukke ned.kan man ikk li deres produkter så fint men ligefrem at se frem til at masser af mennesker måske kan miste deres arbejde er ikk ok 🙁

Skriv kommentar
account_circle
email