Sony lancerer Playstation Now, en ny spiltjeneste

thumb thumb Sony playstation mobile store danmark

Sony har på CES messen 2014 fremvist deres kommende spiltjeneste, Playstation Now, der giver helt nye muligheder til gamere på farten.

Sony har altid haft en plads i de fleste af vores liv, og hvis ikke du lige har tænkt over det så er det Sony der står bag produkter som Walkman og Playstation, for ikke at forglemme de mere relaterede produkter som Xperia Z, Xperia Tablet Z, Xperia Z1 og Smartwatch 2.

I Android sammenhæng har vi her på redaktionen især mærket en øget interesse for Sony efter lanceringen af Sony Xperia Z, og testen af denne var da også den mæst læste artikel i 2013.

I forbindelse med at Sony har fået en seriøs fod indenfor på smartphone og tablet markedet ønsker de selvfølgelig at udvikle og forbedre oplevelsen af denne, og især integrering med de populære Playstations bliver der arbejdet på at forbedre.

Det er også grunden til at du f.eks hvis du har opdateret din Xperia Z og Xperia Z1 til Android 4.3 kan se at der nu er kommet Playstation Mobile shop til Danmark (se billedet øverst i artiklen).

Her stopper det dog ikke, og er du gamer vil du glæde dig over at Sony netop på CES 2014 har annonceret en ny spiltjeneste kaldet “Playstation Now”.

Målet med Playstation Now er i løbet af sommeren at bringe muligheden for at tilbyde deres spilkatalog til enheder som PS3, PS4, PS Vita, udvalgte Bravia TV og med tiden også vores Android smartphones og tablets.

 – Sony lancerer Lifelog app til Android

Via Playstation Now kan du så med din konto tilgå de spil du er igang med på flere platforme og du kan spille live imod andre spillere som du måske kender det fra Google Play Game services (og fra spil som “Riptide 2” og “Asphalt 8”).

Sony nævner i deres pressemeddelse ikke noget om, om tjenesten kun vil være tilgængelig på deres egne produkter eller om andre producenters produkter også ville kunne benytte tjenesten.

 – Sony annoncerer Xperia Z1 Compact

I forhold til f,eks Samsung er Sony dog mere “åben” i forhold til om deres apps og produkter kan bruges med/på andre producenters enheder (f.eks kan Samsung Galaxy gear kun bruges med Galaxy mobiler i forhold til Sony Smartwatch 2 der kan bruges på alle), og rigtig mange af deres apps kan bruges på alle Android smartphones og tablets.

 – Sony lancerer My Cloud app (kan bruges af alle)

Herunder er det Cnet der har prøvet den kommende tjeneste.

(1) kommentar
Skriv kommentar
account_circle
email