Google Play Game services er introduceret

Google-Play-Game-services

Google introducerede i går en ny service til gamere som er integreret med deres Google + profil.. 

Jeg sad i går aftes og så hele keynoten fra den første dag live på årets Google I/O, og selvom eventet som sådan er for udviklere, er der stadig en masse af de ting der kommer os som slutbrugere til gode og som vi kan få glæde af.

 – Google Hangouts er officiel

En af de ting er Google Play Game services, som de demonstrerede ved at lade 3 personer spille det samme spil for derefter at sammenligne resultatet (real time-multiplayer er kun muligt via Android).

Der vil komme scoreboards og leaderboards, og bedst af alt vil det være muligt at gemme dine fremskridt i dine spil på tværs af Android, web, og iOS.

Google Play Game services er frit tilgængeligt til udviklerne der så kan integrere API`en i deres spil og gøre brug af den.

Forklaret så alle forstår det, så kræver det at f.eks en udvikler bruger det i spillet, ellers er det ikke muligt at benytte Google Play Game services igennem lige præcis det spil.

Super Sticman Golf 2 og World of Goo vil modtage opdateringer til den nye service i løbet af nogle dage, men der forventes at mange spil kommer til med tiden.

Vi vil skrive mere om den nye service når der kommer noget mere materiale.

Læs også:  Sony Playstation Mobile butik klar i Danmark
Skriv kommentar
account_circle
email