Sony har kæmpe underskud

thumb Sony-Xperia-Z2

Sony´s regnskab ser værre ud end de selv havde regnet med.

Sony har kæmpe underskud. Det er nok ikke lige det første der falder èn i tankerne når man tænker på hvem Sony er.

Er du en halvgammel guppi som mig der havde sin storhedstid i firserne med langt hår der var afbleget ved hjælp af klorin, og Iron Maiden skuldermærker på din cowboyvest (og det derfor senere nærmest blev grønt) så har Sony helt sikkert spillet en stor del af dit liv rigtig længe da du med garanti har haft en Walkman hængende i bukserne.

Er du født lidt senere har du så istedet for en Walkman måske stiftet bekendskab med Sony igennem Playstation-konsollerne og Xperia-smartphones, samt er de ikke mindst kendt for deres kameraer, deres BRAVIA-TV, og Sony Pictures som pt er hotte i forbindelse med Spiderman 2 filmen.

Derfor ville man nok ikke tænke at et firma som dem havde problemer med økonomien, men desværre ser virkeligheden anderledes ud, og ifølge Bloomberg viser et netop fremlagt regnskab at underskuddet er noget større end de 110 milliarder yen deres analytikere havde forudsagt at de ville ende op med.

Underskuddet er nemlig på 130 milliarder yen, hvilket svarer til omkring små 7 milliarder danske kroner.

Bloomberg skriver at Playstation 4 sælger godt, men der er ikke nok efterspørgsel på andre produkter som kameraer, TV, og computere.

Relaterede artikler:

 – Sony Xperia Z2 er landet – se den danske unboxing

 – Anmeldelse af Sony Xperia Z2 Tablet

 – Anmeldelse af Sony Xperia Z1 Compact

 – Anmeldelse af Sony Smartwatch 2

 – Ingen Android Wear til Sony Smartwatch

 – Nu kan alle bruge Socialife nyheds app fra Sony

Skriv kommentar
account_circle
email