Ingen Android Wear til Sony Smartwatch

thumb Sony-Smartwatch-2

Sony har oplyst til CNET at Android Wear ikke kommer til at blive brugerfladen på fremtidige Sony Smartwatches.

Det er ved at være en uge siden at Google præsenterede Android Wear, en modificeret version af Android beregnet til bærbare gadgets som f.eks LG G Watch.

Sammen med lanceringen af Android Wear blev der også nævnt forskellige producenter der senere på året ville producere smarte ure med Android Wear som brugerflade.

Af producenter blev Motorola, LG, Asus, HTC, og Samsung nævnt, og undrede os egentlig lidt over hvorfor Sony ikke var med på listen.

 – Sony lancerer MyCloud app til Android

Nu har CNET så svaret på spørgsmålet, og kort og godt er det fordi at Sony har brugt rigtig meget tid og ressourcer på at komme dertil hvor de er nu med deres egen version af Android til smarte ure, og det vil de fortsætte med at videreudvikle på.

Efterhånden er der rigtig mange applikationer til Sony´s smartwatches på Google Play, og de har selv udviklet en god del af dem. det nuværende Smartwatch 2 er den tredje generation af smarte ure fra Sony og de har i sidste måned præsenteret endnu et håndledsgadget i samme stil, nemlig Sony Smartband.

 – Sony Smartwatch 2 – din guide til apps, køb osv

Høy (vores redaktør) er flittig bruger af sit Smartwatch 2 og du kan læse hans test af Sony Smartwatch 2 her.

Herunder ser vi Smartwatch 2 der skal udsættes for en lille vand-test (dansk tale).

(5) kommentarer
 1. Google+ var jeg ikke fan af i starten, men bruger det nu konstant.
  Hvis I har uret, så gør jer selv den tjeneste at melde jer ind i følgende community:

  https://plus.google.com/communities/112951098198989411354

  Glimrende sted at dele nyheder, links, forslag til apps mv.

  Har selv lige opdaget “Smartwatch Shopping List” og “Media Controls for SmartWatch” (god til PocketCasts så jeg kan springe irriterende reklamer over (eks. Bill Burr Monday Morning Podcast)eller skidt musik (Monte Carlo) uden at skulle rode med telefonen), begge på anbefaling fra folk på Google+.

  I øvrigt kommer der en opdatering til uret inden så længe:

  http://www.xperiablog.net/2014/03/03/big-smartwatch-2-update-coming-1-0-b-4-80-brings-new-watchfaces-and-customisation-options/

Skriv kommentar
account_circle
email