LG annoncerer LG G Watch

thumb LG-Smartwatch

LG har annonceret deres første Android smartwatch. Navnet er LG G Watch.

Der er ingen tvivl om at håndledsgadgets som smarte ure er kommet for at blive, og jeg er selv stor bruger mit eget Smartwatch 2 i dagligdagen.

LG har indtil videre ikke haft et produkt på dette marked, men i forbindelse med at Google lige har præsenteret Android Wear, en version af Android der er beregnet netop til gadgets som ure, da har LG og Google samarbejdet om LG G Watch der bliver det første produkt på markedet med det nye styresystem.

Der er ikke mange oplysninger om specs og pris, men tilgængeligheden bliver en gang i andet kvartal af 2014, og i kan være sikre på at vi vil lave en anmeldelse af LG G Watch når tiden er inde.

LG Electronics samarbejder med Google om det kommende LG G Watch. Det vil blive det første produkt på markedet med den nye Android platform Android Wear™ og dermed udvides Android platformen til også at omfatte wearables. LG G Watch vil være kompatibel med en række Android smartphones. LG, som producerede de sidste to Nexus mobiler, Nexus 4 og Nexus 5, er en af Googles vigtigste partnere i forbindelse med det nye smartwatch, som forventes at blive lanceret i løbet af andet kvartal i 2014. Mere information om specifikationer, en global lanceringsdato og planer for Norden vil blive annonceret senere.

(1) kommentar
Skriv kommentar
account_circle
email