Ser vi Samsung Galaxy S5 i januar?

De nyeste rygter om Samsungs næste topmodel lyder at vi allerede i januar vil se Galaxy S5, og det i to forskellige versioner.

Rygterne svirrer og har gjort det siden lanceringen af Galaxy S4, om hvorvidt Galaxy S5 har de og de pecs, og hvilket design den får.

De nyeste rygter er så nu at Samsung allerede i januar vil vise os Galaxy S5, og det i to forskellige versioner.

 – Se koncept-video af Galaxy S5

Begge versioner vil komme med en 64 bit processor, 3 GB RAM, 16 MP kamera, 4.000 mAh batteri, og vil selvfølgelig køre Android 4.4 Kitkat fra salgsstarten.

 – Galaxy S5 med 4 GB RAM?

Forskellen på de to udgaver er at den dyre udgave har fleksibel display og aluminum-design, den billige udgave har et normalt display og det design vi kender fra f.eks Galaxy S4, et design der enten er elsket eller hadet.

Efter lanceringen af Galaxy S4 har Samsung modtaget megen kritik af designet, og det er højst sandsynligt derfor at rygterne svirrer om en aluminums-udgave af den kommende Galaxy S5. Bare husk at der intet officielt foreligger fra Samsungs side og denne artikel er placeret under Android rygter.

 – Samsung Galaxy Note 3 test

Personligt tror jeg ikke på at Samsung lancerer endnu en topmodel, blot 10 måneder efter at deres forrige topmodel (SGS4) blev lanceret, og kun 4 måneder efter at Galaxy Note 3 blev det….men vi kan jo altid håbe.

Samsungs “S” og “Note” serier har generelt solgt rigtig godt, og Samsung sælger alene (tablets og smartphones) hvad alle andre Android producenter sælger tilsammen. Samsung Galaxy S3, S4, og S2, er de 3 mest solgte Android smartphones, og dernæst kommer phabletten Galaxy Note 2 (i den rækkefølge), men det kan du læse mere om ved at trykke på linket herunder.

 – Samsung dominerer Android markedet mere og mere 

Har du en Samsung mobil og mangler hjælp, kan du bruge vores Samsung sektion i vores forum.

Kilde 

Skriv kommentar
account_circle
email