Hvilke Samsung smartphones får Galaxy Gear (Android 4.3) opdatering?

En god del af Samsungs nyere smartphones kan i fremtiden parres med Galaxy Gear smartwatch, se her hvilke. 

Samsung Galaxy Gear er Samsungs svar og konkurrent til Sony Smartwatch 2, dog er forskellen på de to ure at Galaxy Gear kun kan bruges sammen med visse af Samsungs egne produkter, og Sony´s kan bruges med mere eller mindre alle Android smartphones der kører Android 4.0 og derover.

 – Sony Smartwatch 2 – tips til apps og køb, vejledning mm

 – Samsung Galaxy gear specifikationer

Derfor er det nødvendigt at Samsung sørger for at opdatere deres produkter så de kan benyttes i forbindelse med Galaxy Gear, og inden for nærmeste fremtid vil der komme en opdatering til Android 4.3, til Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Note 2, og Samsung Galaxy S4, der vil indeholde integrering med Galaxy Gear.

 – Android 4.3 til SGS4 er nået til Danmark

Datoen er ikke fastlagt men følgende produkter vil også komme til at virke med Galaxy Gear:

  • Galaxy S4 Mini
  • Galaxy S4 Active
  • Galaxy mega 6.3
  • Galaxy S4 Zoom

Om overnævnte produkter vil modtage opdateringen i forbindelse med at de vil få Android 4.3 vides ikke, og Maria (pressekontakt ved Samsung) har desværre udfærdiget pressemeddelsen så klogt at hun sørger for ikke at nævne noget om det, men læs selv herunder og lad mig høre hvordan du vil tyde det.

“Galaxy S4, Galaxy S III og Note II fungerer til Galaxy Gear, når opdateringen til operativsystemet Android 4.3 er aktiveret til modellerne.

De næste modeller, der kommer til at fungerer til Galaxy Gear, er Galaxy S4 mini, S4 Active Galaxy, Galaxy Mega 6.3 og Galaxy S4 zoom. Datoer er ikke fastlagt endnu”.

Umiddelbart er mit bud at de vil modtage opdateringen til Android 4.3 (altså at support for Galaxy Gear ligesom på SGS4 kommer med Android 4.3).

HTC`s topmodel HTC One kan iøvrigt lige nu opdateres til Android 4.3 i Danmark.

Du kan læse den fulde pressemeddelse herunder:

“Hvis du er den heldige ejer af en Samsung Galaxy Note 3 og et Galaxy Gear, er du allerede vant til at kunne styre din telefon fra håndleddet – og ikke lommen. Men nu bliver dette også muligt for ejere af andre udvalgte modeller af Samsungs populære smartphones. Mobil kommunikation har aldrig været nemmere eller sjovere.                                                                        

Der er tale om modellerne Galaxy S4, Galaxy S III, Galaxy Note II, Galaxy S4 mini, Galaxy S4 Active, Galaxy Mega 6.3 og Galaxy S4 zoom. 

Med Galaxy Gear kan du både ringe og besvare opkald. Det er nu lige så let som at se, hvad klokken er, når du skal tjekke, hvem der har ringet, sendt dig en SMS eller en mail. Hvis du ønsker at tage et nærmere kig på en vigtig besked og har brug for at se det på en større skærm, kan du se det på din telefon. Du kan også hente apps til de mest populære sociale netværk ved hjælp af Samsung Apps, så du kan holde kontakten til dine venner og fans via Galaxy Gear. 

 

Men det er ikke det hele.

Du kan tage billeder direkte fra dit håndled med det indbyggede kamera i urremmen. Skærmen på Galaxy Gear fungerer som en udløser, så du ikke skal famle rundt for at finde kameraets knapper. Dine billeder bliver automatisk gemt i telefonens galleri. Det hele bliver lettere, når Galaxy Gear og din telefon taler sammen. 

 

Den indbyggede skridttæller-app hjælper dig med at holde styr på, hvordan det egentlig går med målet om at gå mindst 10.000 skridt om dagen. Måske er det lettere at gå en længere tur, når du lytter til musik med et hurtigere tempo? I så fald kan du finde det rigtige nummer i telefonens musikafspiller. 

 

Når du ikke bruger Galaxy Gear til at styre din telefon, fungerer skærmen som et traditionelt digitalur. Du kan vælge imellem 10 forskellige designs eller finde flere på Samsung Apps. Galaxy Gear er lige så meget en smart accessory som en ny teknologi med masser af muligheder”. 

(9) kommentarer
  1. Aha jeg forstod ikke hvorfor du gjorde så stort et nummer ud af det men det er fordi at så ved vi at der kommer den der nye andriod til de sidste mobiler.okay det er da det det betyder siger vi 🙂

  2. ikke enig. hende maria “snakker” nemlig udenom så det kan godt ses som det men det betyder ikke at de vil få android 4,3 men det betyder bare at de vil få galaxy gear ur support 🙂

  3. Jeg læser det som om at det kun er sgs4 og note 2 og 3 der kræver Android 4.3 for at fungere med gear 8)

Skriv kommentar
account_circle
email