Samsung sælger og sælger…og sælger

Samsung

Samsung kan ikke gøre noget forkert for tiden, og Android enheder som Samsung Galaxy S 3 og Samsung Galaxy Note 2 går som varmt brød. 

Det er ved at være 5 måneder siden at Samsung lancerede topmodellen Samsung Galaxy S 3. Siden da er der blevet langet 30 millioner enheder hen over disken, og SGS3 (forkortelse af Samsung Galaxy S 3) er Samsungs bedst sælgende smartphone nogen sinde.

  – Samsung Galaxy S 3 – mobilen der både ser og hører dig

 – Det officielle salg af SGS3 er startet

En anden Android enhed, der med sin skærmstørrelse går over i det vi kalder “Android phablets”, er Samsung Galaxy Note 2 som blev officiel for nogle måneder siden. Her lyder regnskabet på 3 millioner solgte enheder på blot 30 dage, hvilket må siges at være ret godt, taget i betragtning af at skærmen er på 5,5″.

Det vidner lidt om at vi vænner os til de større skærme, hvilket bringer os fra phablets til Android tablets. Her viser seneste tal fra IDC, at Samsung står for hele 20% af det samlede tablet/ipad marked.

 – Anmeldelse af Samsung Galaxy Tab 7,7

 – Anmeldelse af Samsung Galaxy Note 10,1

 – Anmeldelse af Samsung Galaxy Note 2

Samsung har klart en fordel når det kommer til mobile enheder, da de selv udvikler og udstyrer deres smartphones og tablets med Super Amoled skærme (nogle af dem ihvertfald).

Set i forhold til feks LCD, er Samsungs Amoled meget bedre og det betyder meget når vi står nede i butikken og kigger på de forskellige enheder, at skærmen har flotte farver. 

 – LCD vs SLCD vs Super Amoled Plus

 – Super Amoled Plus vs Super Amoled vs Amoled 

Samsung har i sidste uge netop lanceret en ny tablet i samarbejde med Google, Nexus 10.

Kilde 

Skriv kommentar
account_circle
email