Samsung teaser for ny hjemmeside om design

thumb samsung-design-website

Samsung har lavet en video der teaser for en ny hjemmeside der skal hjælpe os til at forstå hvorfor de har valgt det og det design til deres produkter.

Samsung har smidt en teaser på Youtube der skal pirre vores nysgerrighed angående et nyt website der vil se dagens lys den 27. marts.

Hjemmesiden er dedikeret til design af samsungs produkter og som du kan se i videoen herunder vil der være masser af forklaringer og fremtidige designs på den kommende hjemmeside.

Til trods for at Samsung er verdens største smartphone-producent er der stadig ting der ikke falder i brugernes smag, og det er netop designet på deres Galaxy produkter der især er blevet kritiseret de sidste par år.

I forhold til f.eks HTC One og Sony Xperia Z1/Z1 Compact der alle har en alumiums-krop, har Samsung på lignende produkter som Samsung Galaxy S4 og Samsung Galaxy Note 3 brugt plast, og det samme på Galaxy S5 der blev præsenteret på MWC 2014.

Designet er ihvertfald nok det der er blevet kritiseret mest, så det giver god mening at Samsung vil fortælle os hvorfor de har valgt som de har gjort (f.eks at plast er ret holdbart), og samtidig kan de så vise os nogle designs der måske i fremtiden bliver sat i masseproduktion.

Mon ikke at der venter os lidt bøjelige smartphones og nogle fede fjernsyn…det tror jeg og den 27. marts kan du altså besøge hjemmesiden og se hvad den indeholder.

Vi holder dig selvfølgelig opdateret og du kan med fordel følge os på Facebook og Google + for at få nyhederne leveret til døren.

(2) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email