Samsung Galaxy S6 serien når 10 millioner mærket

thumb sgs6-edge-1

Samsungs Galaxy S6 serien har nået 10 millioner salgsmærket.

Samsung Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge kunne købes i butikkerne fra i starten af april (den 10. april her i danmark), hvilket betyder at de har været i handlen i godt og vel 40 dage.

Ifølge en rapport har Galaxy S6 serien netop rundet 10 millioner salgsmærket, hvilket betyder at det har taget omkring 40 dage at shippe 10 millioner enheder ud til forhandlerne, hvilket må siges at være ret flot.

 – Galaxy S6/Edge samling

Det skal dog her bemærkes at Samsung ikke officielt har slået det stort op, men at oplysningerne kommer fra en talsmand fra Samsung og der forlyder intet om præcis hvornår 10 millioner mærket er blevet rundet.

Ikke så godt som forgængerne

Sammenligner vi salgstallet med forgængerne, så tog det Samsung Galaxy S5 noget mindret tid, nemlig 25 dage at runde 10 millioner solgte enheder, og Galaxy S4 gjorde det på blot 27 dage.

Samsung har haft svært ved at følge med efterspørgslen på Galaxy S6 Edge og eksperter forventer at Samsung vil sælge mere end 50 millioner styks af Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge tilsammen bare i 2015.

 – Samsung vil lancere Iron Man udgave af Galaxy S6 Edge

 – Galaxy S6 Edge Clear View cover kan ridse skærmen

 – Tips og tricks til Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge

I vores anmeldelse af Galaxy S6, samt i vores test af Galaxy S6 Edge, var vi vi også meget tilfredse med produkterne, og du kan herunder i videoerne se hvor godt fingeraftrykslæseren virker på både SGS6 og S6 Edge.

Husk: Vi har tilbud på panserglas og skærmbeskyttelse til Samsung i voresAppsAndroid shop, og du kan her se alle vores tilbehørspakker til SGS6 og S6 Edge.

Bliv ven med os på Facebook og få vores tophistorier samt de bedste tips og tricks direkte på din væg – KLIK HER

 Galaxy S6 Edge

Galaxy S6

Skriv kommentar
account_circle
email