Vil Samsung udstyre deres bærbare gadgets med fingeraftryk-scanner?

thumb Samsung-logo

Ifølge kilder vil Samsung muligvis udstyre deres wearables i fremtiden med fingeraftryk-scanner.

Ifølge Rick Bergman, CEO ved Synaptics, vil bærbare gadgets som f.eks Sony Smartwatch 2 med indbygget firngeraftryks-scanner ramme markedet allerede næste år.

Ifølge selvsamme mand er der ikke de store udfordringer i og placere en fingeraftryks-scanner under et kurvet display som vi har set produkter som Galaxy Fit, og da Synaptics kun leverer firngeraftryks-scannere til Samsung går de nyeste rygter (efter at Rick Bergman har udtalt dette) på at samsung vil blive blandt de første til at tilbyde dette på deres “wearables”.

 – Find den gemte service menu på Samsung Galaxy S5, Note 3, og S4

Teknologien er ikke noget nyt for Samsung og hvis du har læst vores test af Galaxy S5 ved du at denne også har indbygget firngeraftryks-scanner, den virker dog ikke tilfredsstillende sat op imod den som vi ser på iPhones, da den teknologi som samsung bruger kræver at man swiper fingeren, istedet for blot at plante fingeren direkte ovenpå scanneren.

 – Hvordan tager man et screenshot på Samsung Galaxy S5?

Hvis rygtet holder stik bliver det den nemme metode (blot ved et tryk) som vi ifølge Rick Bergman vil få at se på vores bærbare gadgets.

Kilde

Skriv kommentar
account_circle
email