Norton mobile security til Android går pro

  Norton mobile security til Android er nu gået fra beta til betalings-app. Jeg skal teste den nye version den næste måned.

 

Norton_mobile_security_20_2

Norton har sendt mig en licens til et år til deres nye betalings-version af Norton mobile security 2,0. Den vejledende pris er 149 kroner, jeg er ikke sikker på i hvilke butikker den er tilgængelig. Nogle af hovedpunkterne i antivirus-app`en er:

 • Lås din Android via sms.
 • Slet vigtig imformation.
 • Få koordinaterne via sms.
 • Blok udvalgte sms`er og opkald.
 • Scanner internettet imens du surfer, og beskytter dig imod malware.

Jeg regner med at teste den i en måneds tid. I mellemtiden kan i læse min tes af Norton utilities og Norton mobile security, hvis i ikke allerede har.

(12) kommentarer
  1. Vi laver en på et tidspunkt. Jeg ved ikke om det er blevet lavet, jeg er ikke stødt på det ihvertfalæd.

 1. Når nu at den scanner internettet mens man surfer, så må du gerne teste om det har nogen indflydelse på hastigheden på nettet når engang du kommer så langt… Det synes jeg nemlig er ret relevant, men forventer ikke det har ret meget indvirkning (hvis nogen overhovedet).

  Her tænker jeg på indlæsningstider af tunge websites uden norton installeret, og samme websites med norton installeret.

     1. Ingenting…. den er klistret til mine fingre 🙂

      Ellers kan man vel bruge htcsense.com!?!?

     2. Det er SÅ sjældent HTCsense.com virker (sporings og låsefunktionerne) i hvert fald hos mig… Der er der flere andre der er meget bedre.

     3. [quote name=”Klintø”]Hvilke kan du anbefale?[/quote]
      Jeg bruger Seekdroid, og Wavesecure som Høy nævner er også godt har jeg kunnet læse mig frem til… Så vidt jeg ved er Seekdroid det eneste der kan fjern-aktivere GPS. Det var det i hvert fald engang

     4. [quote name=”Klintø”]Ingenting…. den er klistret til mine fingre 🙂

      Ellers kan man vel bruge htcsense.com!?!?[/quote]
      hehe…..ved ikke hvad Extreeme bruger, men Wavesecure kan jeg låse den via sms, spore den, og slette den samt tage backup af kontakter, sms , mms osv, og hvis SIM bliver udskiftet så kan jeg se telefon-nummeret. Alle de antivirus her på siden kan du bruge til at låse via sms, sætte en alarm, eller slette og spore. Af gratis antivirus kan jeg anbbefale Norton, eller Super security. Du finder dem under “sikkerhed”. Efter min mening så er det næsten den vigtigste funktion, at kunne låne en ligegyldig mobiltelefon og så slette, sætte alarm eller låse den…….

 2. Jeg bruger Norton utitilities, og jeg synes den er rigtig god. Især at deres produkter ikke er strømslugende.

Skriv kommentar
account_circle
email