LG teaser for rundt LG G Watch R (smartwatch)

thumb lg-g-watch-r

I en officielt videoteaser ser vi LG´s kommende runde smartwatch.

Smarte ure er in, og med tiden vil flere og flere gå både med smarte armbånd som Sony Smartband og ure som Smartwatch 2 mm.

Designet for de nuværende smartwatches er dog mere eller mindre ens med hensyn til form ihvertfald, da de alle har det tilfælles at de er firkantede.

Motorola`s kommende smartwatch 360 er rundt, og da det er noget der tiltaler forbrugerne vil LG også være med på vognen, og i videoen herunder er der vidst ikke meget tvivl om at LG snart viser os deres bud på et rundt smartwatch.

Faktisk er IFA 2014 lige om hjørnet og hvis både Asus, Motorola og LG, og muligvis også Sony med Smartwatch 3, skal præsentere ure på messen bliver der nok at se til.

 – Er Sony SmartWatch 3 på vej?

Det virker lidt forhastet af LG, at de allerede nu er klar med en afløser til LG G Watch der knap nok er blevet lanceret (i juli), så om LG G Watch bliver en budgetversion af LG G Watch R, eller om vi rent faktisk snakker en afløser må tiden vise.

Videoen herunder viser i hurtige blink LG G Watch R, og designet er rundt med en knap på den ene side, og der er skridt-tæller og kompas. Meget andet ved vi ikke på nuværende tidspunkt.

Kilde 

(1) kommentar
Skriv kommentar
account_circle
email