Er Sony SmartWatch 3 på vej?

thumb smartwatch-2-opdatering

Nye rygter indikerer at Sony Smartwatch 3 er i støbeskeeen og at vi måske allerede på årets IFA vil få det at se.

Årets IFA er ikke langt væk, og imens at produkter som Xperia Z3 og Galaxy Note 4, højst sandsynligt skal vises frem på messen, er der også håb forude for at vi vil få næste generation af Sony Smartwatch at se.

Hvis det viser sig at der er et Sony Smartwatch 3 på vej, er det fjerde generation af smarte ure fra Sony, og vi var yderst tilfredse (og er det stadig) med Sony Smartwatch 2 i vores test af denne. Du kan læse testen af Smartwatch 2 her.

Brugerfladen vil være Sony´s egen version af Android, og altså ikke med Android Wear, da Sony tidligere har udtalt at de har lagt så meget arbejde i netop den brugerflade at de vil fortsætte med at udvikle videre på den.

De har dog ikke afvist at de på et tidspunkt vil bruge Android Wear, der er en modificeret version af Android beregnet til gadgets.

Sony Smartwatch 3 forventes at være både støv og vandtæt som forgængeren, og det firkantede design som kendetegner Sony´s produkter bliver helt sikkert også at finde på det endnu ikke lancerede produkt.

 – Sony Smartwatch 2 – din komplette guide til tips til apps, vejledning mm

Herunder er det Smartwatch 2 i vand.

Kilde 

(1) kommentar
Skriv kommentar
account_circle
email