LG er på vej med tablet og smartwatch

LG vil både ind på tablet og smartwatch-markedet ifølge Dimitar Valev, kommunikations-ansvarlig for LG Mobile i Bulgarien. 

I et interview har Dimitar Valev afsløret lidt om hvad vi kan forvente af LG i fremtiden, og som vi tidligere har skrevet om, så er LG på vej med en tablet, nærmere betegnet en 8,3″ tablet (G Pad).

 – LG Optimus G test

LG vil også atter en gang forsøge sig med et smartwatch, faktisk helt tilbage i 2009, men det blev aldrig det helt store hit, og med både Sony SmartWatch 2 og Samsung Galaxy Gear som de nærmeste konkurrenter, kræver det virkelig meget (tror jeg) hvis LG skal have en plads i smartwatch-markedet.

Derimod tror jeg at deres tablet kunne gå hen og blive et hit, især når vi kigger på hvad LG har formået at stoppe ind i LG G2.

Sidst, men ikke mindst, vil der ydermere komme en 6″ smartphone.

Kilde

(7) kommentarer
 1. Jeg skal bare have LG G2 🙂 så den anmeldelse bliver der også ventet på og enig i at dine anmeldelser er blandt landets bedste.

 2. mente det var en tablet 8.3 fra Lg der var på trapperne,har læst det flere steder, denne størrelse til tablet er efter min mening meget bedre og handy.
  Er der ingen 8.3 på vej? ?

    1. Der er ikke nogen der kender de officielle specs endnu, men det er muligt at LG laver den sådan. Samsung har jo feks lavet et par tablets hvor du kan ringe fra, men jeg ved ikke om det er tilfældet med G pad…men jeg skal nok holde øjnene åbne 🙂 Kunne du godt finde på at investere i en LG tablet hvis den kom da? jeg kunne ihvertflad 🙂

     1. vil selfølgelig se din anmeldelse først men ja har en samsung 8.9 ellers fremragende tablet men ønsker fornyelse og tablets på 10 tommer som mange er, er for store efter min mening.
      nb! læst på udenlandske sider at den er med tlf opkald håber du laver en anmeldelse når du engang har afprøvet en dine anmeldelser er altid seriøse og fyldestgørende den ros skal du have.

     2. Ok, tak for info og ros. Jeg gør faktisk også meget ud af anmeldelser, så super når der er nogen der kan bruge det 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email