Samsung Galaxy Gear specs muligvis lækket

Specifikationerne på Samsungs kommende smartwatch, aka Galaxy Gear, er måske blevet afsløret før lanceringen den 4. sepetember. 

Samsung vil højst sandsynligt, side om side med lanceringen af Galaxy Note 3, introducere Galaxy Gear på IFA messen den 4. september i Berlin.

Ifølge de nyeste rygter har kilder med tilknytning til projektet afsløret nogle af specifikationerne, og Galaxy Gear skulle bla. komme med en OLED skærm på 2,5″ og en 1,5 GHz dualcore Samsung Exynos 4214 processor.

Skærmen har en opløsning på 320 x 320 pixels og er, stik imod tidligere rygter, ikke fleksibel.

 – Sådan kan Samsung Galaxy Gear se ud

Galaxy Gear skulle ydermere komme med et kamera, Bluetooth, samt NFC. Armbåndsuret vil via Bluetooth blive trådløst forbundet til vores smartphone, og via en app kan man så kontrollere forbindelsen imellem dem.

SM-V100T2

Uret vil selvfølgelig køre Android, og vi snakker nok Android 4.1/4.2, og der vil være mulighed for at downloade apps direkte fra Samsungs egen app-store (som kilden skriver er dette næsten mere spændende end selveste produktet, for tænk hvis Samsung begynder at gøre sig uafhængig af Google og får udviklere til at udvikle apps kun til Samsungs app-store?).

Hvis det viser sig at det er via Samsungs egen app-store der skal installeres apps, så betyder det også at uret kun virker med Samsung smartphones og altså ikke med andre producenters mobiler som Som du jo kan med Sony`s SmartWatch 2.

Der vil være flere forskellige sensorer, og det bliver f.eks muligt at vække Galaxy Gear ved at løfte armen. Der er understøttelse af touch og swipe, men der bliver ikke mulighed for tekst-input. 

samsunggear17

 

Kilde 

(4) kommentarer
  1. Skal helt sikkert have Galaxy Gear, og hvis samsung begynder at lave deres egne apps til deres egen app butik så bliver der kamp imellem google og samsung og samsung har så mange kunder at kan tillade sig det 🙂

    1. Det nye sony er altså også fedt men jeg tror jeg bliver ved samsung. især hvis det er sådan noget pjat med at det kun er smasungs egne produkter der kan hente de apps der styrer uret, det er latterligt 🙁

Skriv kommentar
account_circle
email