Sådan kan Samsungs smartwatch se ud

 Samsungs kommende smartwatch konceptet, muligvis kaldet “Samsung Gear” kan muligvis se sådan her ud.

Via patenter Samsung har taget og rygter rundt om på nettet, har Vouchercodespro lavet de billeder i ser her i artiklen.

 – Samsung smartwatch kommer til at hedde Galaxy gear

Bemærk at der endnu ikke eksisterer nogle officielle pressebilleder af produktet, så der er ikke nogen der ved hvordan det kommende smartwatch vil se ud eller hvilke funktioner armbåndsuret kommer med.

samnsung-watch-straps

F.eks er der blevet hintet til en fleksibel skærm, hvilket er en fordel da vores håndled jo er rundt og Samsung kan derved holde en “rund stil”.

 – Sony SmartWatch 2 – dansk pris og tilgængelighed 

Vi regner med at Samsung lancerer Galaxy Note 3 om en lille måned og muligheden for at vi ser det nye smartwatch der også foreligger.

Et smartwatch kan forbindes trådløst til din smartphone og du kan så via uret (afhængig af hvilke funktioner uret kommer med) læse mails, SMS`er osv.

samsung-watch-side

Kilde 

(5) kommentarer
  1. Det er ret fedt. meget federe end det sony har smækket sammen så jeg tror jeg vil have det her.

  2. Jeg var ikke helt tilfreds med sony smartwatch 1 men jeg tror nu alligevel at sony er foran i forhold til de andre så mit bedte bud er at købe sony`s 2`er, det skal jeg ihvertfald have 🙂

    1. Fra hvad jeg har læst i går, så regner man med at Samsung præsenterer sit smartwatch på IFA 6-11 september. Sony Smartwatch 2, som jeg har forudbestilt forventes på lager 12 septemper (frigives 9, september). Der er således tid til at vente og se. Jeg håber de offentliggør noget den 6-9. september i tide til at jeg kan nå at afbestille min Sony ur, hvis du det her skulle vise sig meget federe og ikke koster det dobbelte (Sony ca. 1200kr hos dk.mobilefun.com inkl. levering).

Skriv kommentar
account_circle
email