Samsung SmartWatch kommer til at hedde “Galaxy Gear”

Det ser ud til at Samsungs rygtede SmartWatch bliver en del af Galaxy-familien, under navnet Galaxy Gear. 

Android er efterhånden at finde i både nyere biler, ure, og køkkenudstyr, og du kan være sikker på at når først Google får fyret op i bageovnen ved Motorola Mobility at vi vil se endnu mere hardware til køkkenet med Android.

Èn af de producenter der er forløbere indefor ure er Sony med deres Sony SmartWatch der kører Android, og vi har i igennem længere tid rapporteret om at andre producenter som f.eks Samsung også vil ind på netop det marked.

 – Sony SmartWatch 2 – pris og tilgængelighed i Danmark

Ifølge SamMobile kommer det snart til at ske, og selvom at vi ikke ved om uret kommer til at blive en Androide kan det jo da ihvertfald bruges direkte sammen med vores Galaxy-smartphones og tablets.

Det kommende SmartWatch fra Samsung vil højst sandsynligt lystre på navnet Galaxy Gear.

Sony er allerede igang med anden generation af deres Smartwatch, og det betyder at mange af de børnesygdomme vi ser på første generations produkter er ved at være fortid, så om Samsung (der jo er verdens største smartphone producent) overhovedet har en chance må tiden at vise.

samsunggear17

SM-V100T2

(6) kommentarer
  1. Jeg skal definitivt have Samsung uret, jeg har Sony smart watch, og kan se Samsung har nogen af de ting jeg savner på sonys ur.

    1. hvilke ting er det? jeg er nemlig meget i tvivl og i morges da jeg skrev kommentaren højere oppe hældte jeg mest til Sony`s smartwatch men nu hælder jeg til Samsung så alt hjælp vil være værdsat 🙂 Er du glad nok for smartwatch by Sony egentlig?

  2. Jeg er med på SmartWatch bølgen men jeg er meget i tvivl om hvilken jeg skal vælge. Det ender nok op med at det bliver Sony’s men jeg er ikke sikker 😛

  3. Jeg tror jeg køber Sony uret. Jeg har en fornemmelse af at første generation mere er en “test” og så bliver jeg altid skuffet. Men da jeg generelt er mere til Samsung end til Sony bliver det et svært valg 😛

Skriv kommentar
account_circle
email