LG`s bøjelige OLED-TV vinder pris

LG vinder pris for deres bøjelige OLED-TV ved årets EISA-fest. Det er ottende år i træk at LG Electronics hiver en pris hjem. 

Faktisk hev LG hele 2 priser hjem, den ene for deres CM3430W mikro-lydsystem, og den anden pris for deres bøjelige OLED-TV, 55EA980W.

 – LG vinder priser for deres Smart-TV

Med en let bøjet IMAX lignende skærm og et design der kun er 4 millimeter tyndt skiller fjernsynet sig ud og faldt i dommernes smag.

 – LG vinder pris for energi-rigtigt TV

Du kan læse mere her om hvilke andre Android produkter der også vandt priser ved EISA 2013.

 – LG fremviser ultra-HD fjernsyn

Det transparente design af tv-stativet giver fjernsynet en svævende effekt, hvilket yderligere bidrager til en fantastisk oplevelse for øjet og en utrolig billedkvalitet. LGs supertynde og transparente højtalere, Clear Speakers, er indbygget i tv-stativet og giver en distinkt og veldefineret lyd med høj ydeevne i mellemtonen og diskanten. 55EA980W kombinerer LGs førende CINEMA 3D-teknologi med Smart TV-funktioner, hvilket skaber en af de mest indbydende og komplette hjemmebiografoplevelser på markedet.

 

LGs bøjede OLED-tv blev for første gang præsenteret på CES 2013 og har siden da vundet flere priser. Tidligere i år blev den banebrydende model tildelt den prestigefyldte Red Dot Award ”Best of the Best” og blev her rost for sin billedkvalitet af de internationale testcentrer TÜV Rheinland, Intertek og VDE. 55EA980V er også det første OLED-tvi verden med THX-certificering. Lige nu er modellen tilgængelig i Sydkorea og USA. Yderligere information om den nordiske lancering præsenteres på et senere tidspunkt. 

(8) kommentarer
  1. Jeg er med cmnielsen på den her. En almindelig familie med en indkomst med 3 børn kunne nok finde på noget andet at bruge pengene på 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email