LG fremviser ultra-HD TV og ny unik fjernbetjening

LG-Ultra-HD-smart-TV-Androi

LG vil på CES 2013 fremvise op til flere nye produkter, lige fra deres nyeste Android kørende TV, til en stemmestyret fjernbetjening. 

Android vinder mere og mere indpas i vores dagligdag via forskellige produkter. På TV-siden er det klart LG vi skal holde øje med, og LG er nu ude med flere nye produkter.

Grundet travlhed har vi valgt bare at kopiere direkte fra LG`s pressemeddelser, der er kommet ind af brevsprækken i forbindelse med CES 2013.

Vi starter med fjernbetjeningen, LG skriver dette om magic remote:

LG Magic Remote fungerer som hjertet i hjemmebiografen, eftersom den nye version kan anvendes som universel betjening til alle hjemmets underholdningsenheder. Alt fra Smart TV-apparater til hjemmebiografsystem og Blu-ray-afspillere kan effektivt håndteres fra sofaen via en og samme fjernbetjening – LG Magic Remote.

 

Bevægelsesstyring var også tidligere muligt med LG Magic Remote, hvor man kunne ændre lydstyrke, gå tilbage til forrige kanal eller gå til sine yndlingstjenester i Smart TV. I 2013-version er konceptet videreudviklet og et af eksemplerne på en ny brugervenlig funktion er, at man kan ”taste” tallet for den kanal, man vil se, ved at tegne tallet i luften med sin Magic Remote.

 

LG Magic Remote fås i to modeller – en, som leveres med LG’s premiumsegment inden for CINEMA 3D Smart TV, og en anden med standardmodellerne. Premiummodellen har LED-oplyste knapper, der sikrer nem og enkel håndtering i mørke og har derudover fået et mere kompakt design. De hyppigst anvendte knapper har fået en mere intuitiv placering, hvilket resulterer i en endnu mere naturlig og bekvem oplevelse.

LG-Magic-remote

Om deres nye hjemmebiograf skriver LG dette:

Cinema 3D Sound hjemmebiografanlæg model BH9530TW er bygget til den kompromis­løse biograf-aficionado. Anlægget har UD-opskalering, Smart-TV-funk­tioner samt Cinema 3D Surround og en udgangseffekt på 1460 W. Cinema 3D Surround giver en helt ny type lydgengivelse takket være opadrettede højttalere som supplement til de traditionelle front-, center- og baghøjttalere. Der er tale om et ægte 9.1-anlæg med fire opadrettede højttalere med særskilte kanaler plus en subwoofer. Højtaler­membranerne er fremstillede i aramidfiber – det samme superstærke materiale, der benyttes i skudsikre veste og fly. Det giver en uforlignelig lydgengivelse med en mere fyldig og harmonisk lyd. Smart TV-funktionen understøtter Premium-tjenester og LG Apps og indeholder en komplet browser. Med Bluetooth NFC kan du nemt afspille musik direkte fra din smartphone eller tavle-pc. Wi-Fi Direct Multimedia Streaming muliggør trådløs afspilning af indhold fra eksempelvis en computer. Oven i alt dette får du LG’s intelligente applikation til Android og iOS og dermed markedets i dag formentlig mest omfattende hjemmebiografpakke. Det andet ny hjemmebiografanlæg med UD-opskalering, der kommer i handlen i 2013, hedder BH7530TW. Det er en smule mere traditionelt, forstået på den måde, at det består af fem højttalere og en subwoofer, der leverer 5.1-lyd på tilsammen 1.200 W. Ligesom topmodellen LG BH9530TW er anlægget udstyret med højttalermembraner, fremstillet af aramidfiber for endnu bedre lydgengivelse. Anlægget indeholder des­uden en 3D-Blu-ray-afspiller, Wi-Fi Direct Multimedia Streaming, Smart TV samt mulighed for at betjene anlægget med LG’s intelligente applikation til Android og iOS.

Sidst, men ikke mindst, deres nye TV: 

Kvalitet og design er centralt i 2013-udgaverne af Cinema Screen Design-serien. Serien er blevet videreudviklet med endnu tyndere kanter. Topmodellen har en kant på blot 2,9 mm. mens de øvrige modeller har kanter i intervallet mellem 8,8 og 10,5 mm. Samtidig lanceres det ny understel Magic Stand, der gør, at fjernsynet nærmest svæver frit i rummet uden synligt ophæng. Også drejefunktionen er blevet forbedret og er nu inte­greret under stativet i stedet for, som tidligere, mellem skærm og stativ.

LG’s Smart TV har fået endnu flere intelligente funktioner, samtidig med at grænse­fladen er blevet forbedret, og hardwaren er blevet kraftigere. Således er samtlige 2013-modeller af Smart TV blevet udstyret med en dual core-processor. Resultatet er en langt bedre brugeroplevelse. Fremover vil mindst tre ud af fire ny LED-fjernsynsmodeller fra LG indeholde Smart TV-funktioner.

 

Sjovere tv-oplevelse

LG’s tv-sortiment handler ikke kun om flot og stilrent design og Smart TV. I 2013 kommer der et væld af banebrydende funktioner til, der gør tv-oplevelsen både sjovere og nemmere. Den opdaterede Magic Remote-fjernbetjening er udstyret med Voice Control og Motion Control, så brugeren kan betjene fjernsynet med talekommandoer og gestus. Den ny Wi-Fi-standard Miracast gør det muligt at streame multimedier trådløst til fjernsynet fra f.eks. en smartphone eller tavle-pc.

Tag On gør det nemmere at benytte en smartphone eller tavle-pc sammen med fjern­synet. Den medfølgende NFC-mærkat (near field communication) anbringes ganske enkelt et sted på fjernsynet, hvorefter det uden videre kan parres med en NFC-kompa­tibel intelligent bærbar enhed og vise f.eks. videoer eller billeder direkte på fjern­synet. Enheden rettes mod mærkaten, og alle nødvendige indstillinger bliver foretaget automatisk, samtidig med at fjernbetjeningsapplikationen på mobilen starter op.

2nd Display, der i 2012 kun fandtes i topmodellerne, bliver fremover standard i alle modeller med LG’s Smart TV-teknologi. Med 2nd Display kan fjernsynet trådløst sende tv-billedet til Android- og iOS-enheder, så det er muligt at se fjernsyn overalt i hjemmet.


Cinema 3D for den ultimative 3D-oplevelse

LA970W er et UD-fjernsyn (ultra[high] definition) på 84″ med opskalering og fanta­stisk billedkvalitet. Det er arvtageren til LG’s første UD-model, der blev lanceret i 2. halvår 2012. Topmodellen blandt Full HD-modellerne er LA960W – et bagbelyst Full HD LED-fjernsyn med en uforlignelig billedkvalitet. Modellerne fra LA860W og nedefter er LED-fjernsyn med høj billedkvalitet med forskellige dimensioner, design og funktioner. Samtlige 3D-modeller i serien er udstyrede med LG’s prisbelønnede Cinema 3D-teknologi, der giver en fantastisk 3D-oplevelse med tynde og lette 3D-briller samt Dual Play-funktion, hvor de to kombattanter får vist hvert sit billede på hele skærmen.

 

Skriv kommentar
account_circle
email