EISA Awards – se hvilke Android produkter der vandt priser

EISA (European Imaging And Sound Association) har uddelt awards for 2013/2014, og både Samsung, HTC, og Sony har vundet priser. 

Det er 50 medier i 20 europæiske lande der efter nøje studering er resultatet af EISA`s award-uddeling. 

Den mest oplagte kategori er jo nok “Mobile Devices awards”, og du kan se herunder at HTC One vinder prisen for den mest avancerede smartphone i Europa, Huawei Ascend P6 følger efter med forbruger-prisen, og længere nede har vi Samsung Galaxy S4 Mini og Sony Xperia Tablet Z.

Se listen her.

Udklipm

I kategorien “Photo awards” er Samsungs Galaxy NX kamera og NX300 med på listen, de kører jo som bekendt også Android. Se listen her.

I kategorien “In Car Electronics awards” kunne jeg finde et enkelt Android produkt også , nemlig PARROT Asteroid Smart tablet.

Sidst, men ikke mindst, fandt jeg Samsung Galaxy S4 under “Green” kategorien. Se listen her.

Du kan læse mere om EISA`s 2013-2014 awards her

(2) kommentarer
  1. Vi købte også tablet Z efter at have læst nok 10 anmeldelser af den. Problemet var at anmelderne ikke var enige i bedømmelsen af den 🙁 det undrer vi os stadig over hvordan det kan være at der kan herske uenighed om det samme produkt? Til slut besluttet vi os for at gå efter den danske anmeldelse her på hjemmesiden og vi går nu den 2. måned i møde med tablet Z og både min mand og jeg er tilfredse med den 🙂

  2. Har lige bestilt tablet Z efter at have læst jeres anmeldelse af den og jeg glæder lidt rigeligt til at fedte den til 8) 8)

Skriv kommentar
account_circle
email