LG har solgt 10 millioner 4G LTE smartphones

LG smartphones LTE

LG har netop offentliggjort salgstallene for deres 4G LTE smartphones, og de har solgt godt 10 millioner enheder verden over. 

LG har på årets MWC annonceret deres nye F-serie af LG smartphones med 4G LTE, og hvis du gerne vil have en 4G smartphone der er rimelig i prisen, så er LG nok det bedste valg.

F.eks kan du købe LG Optimus G (kommer en test om en uge) til rimelige penge sat op imod andre smartphones med nogenlunde samme specifikationer.

At LG har solgt 10 millioner smartphones med 4G LTE lyder måske ikke af så meget, men det er kun smartphones med 4G LTE, og f.eks så kom LG Nexus 4 kun med 3G. 

Kilde

(3) kommentarer
 1. Mikla: jeg er enig med buenso80 🙂

  Nu er testen først lige rigtig påbegyndt, så jeg vil ikke sige for meget, men umiddelbart er mit første indtryk at jeg ender med at give den topkaraktèr 🙂

  Jeg er også helt vild med statusbaren og låseskærmen.

 2. Jeg købte min Optimus G d. 27/2. Jeg tror jeg ligesom mange andre danskere var noget skeptisk overfor LG (Optimusx2). Det er min første LG telefon, og de første dage havde jeg lidt svært ved at vænne mig til LG´s skin (Er vant til htc sense). Jeg kunne heller ikke finde ud af om selve det fysiske design var kedeligt eller bare for neutralt til mig. Over weekenden er jeg dog simpelthen blevet mere glad for min telefon end nogle anden jeg har haft (Jeg har haft rigtig mange android telefoner). Processoren er virkelig kraftig, og jeg oplever ikke lag. Jeg har også opdaget at der er sindsygt mange lækre features i LG´s optimus ui/skin. Jeg er især vild med deres notifikationsmenu og qslide som jeg bruger rigtig meget. Jeg oplever batteritiden som rigtig god. Selvom jeg har brugt telefonen heftigt har batteriet sagtens kunne holde en hel dag. Det har jeg aldrig oplevet før på en smartphone.
  Fordele:
  Optimus UI
  Lækker skærm
  4G/LTE
  God batteritid
  Prisen

  Ulemper:
  Egentlig intet, men hvis jeg skal finde på noget syntes jeg stadig at den er en anelse neutral i designet

  Konklusion:
  Det er lykkedes LG at lave en super lækker telefon som efter min mening er en anelse bedre end f.eks. Htc One X, Samsung Galaxy SIII og Nexus 4.
  Som ekstra bonus er den tilmed billigere end konkurrenterne og har 4G/LTE. Simpelthen et must-have for alle android elskere, og et rigtigt godt bud på årets mobil i 2013

 3. Hvad er din vurdering af LG Optimus G? Er den værd at købe? Den har jo netop ganske gode specs til prisen.

Skriv kommentar
account_circle
email