MWC: LG introducerer LG Optimus F5

LG-Optimus-F5

LG præsenterer på Mobile World Congress deres nye F-serie der udvider LG`s sortiment af 4G-Android smartphones, startende med LG Optimus F5

MWC er i fuld gang og vi allerede bla. set en ny Samsung Galaxy Note 8.0, et nyt mediecenter kaldet Samsung HomeSync, samt en ny Huawei Ascend P2.

Nu har LG så præsenteret LG Optimus F5, og de skriver således om den nye smartphone:

“Optimus F5 er en 4G LTE-smartphone med en IPS-skærm på 4.3 tommer. Den er udstyret med en 1,2 GHz Dual-Core-processor og et heftigt 2,150 mAh-batteri. Modellen leveres med den seneste version af Android, Jelly Bean (4.1.2.), og har en række smarte brugerfunktioner, såsom QSlide og Live Zooming, som tidligere kun var i LG’s premium-modeller.

 

QSlide kommer i en opdateret version, hvor brugeren nu kan bruge to applikationer i fuldskærmstilstand samtidig. Brugeren kan efter egne præferencer, ændre størrelse, position og gennemsigtighed i alle QSlide-kompatible apps. Opdateringen betyder, at QSlide nu kan anvendes til videoapps, browser, memo, kalender og lommeregner. Live Zooming gør det muligt for brugeren at zoome i en film, mens den afspilles, en funktion, der tidligere kun var tilgængelig i Optimus G. Optimus F5 indeholder også funktioner som QuickMemo, QTranslator, Video Wiz og Safety Care”. 

LG Optimus F5  vil blive tilgængelig på de danske butikshylder i løbet af andet kvartal 2013.

Vi har iøvrigt LG Optimus G til test for tiden, og det hele spiller bare. 

(1) kommentar
Skriv kommentar
account_circle
email