LG G7 kommer til maj

Samsung har allerede lanceret deres mainstream 2018 topmodel (Galaxy S9 og S9+) – Huawei er lige på trapperne med P20-serien og nu ser det ud til LG følger trop med efterfølgeren til G6 – nemlig…. trommehvirvel… G7.

Det ser ud til at den bliver lanceret engang i Maj – i hvert fald på de internationale markeder. Det er stadig lidt usikkert hvornår den kommer til Danmark (eller om den overhovedet gør).

-Stadig også kun på rygtebasis (koreansk, så husk lige at ”acceptere” at Chrome oversætter), og navnet er egentlig heller ikke 100% fastslået endnu, men i nemhedens navn, kalder vi den bare for G7 for nu.

Og til fans af ”top notch” har jeg gode nyheder… Til alle os andre – tjae, tror bare vi må indse at det er 2018’s helt store ”trend.” (Damn you, Apple)

Se den her:

(2) kommentarer
  1. Man kan så spørge sig selv hvorfor der overhovedet er brug for en “bezel” nederst på frontent, når fingeraftryksskanneren alligevel er placeret bagpå. Ser ikke ud til det er pga. højttaler?

    Altså, hvis Apple kan, kan Android vel også?

    1. Tror måske det har noget med højttaleren at gøre? ellers kan jeg heller ikke se hvorfor skærmen ikke bare kan gå helt ned til kanten af telefonen

Skriv kommentar
account_circle
email