Et kig på de spritnye Huawei P20, P20 Lite og P20 Pro modeller

De fleste Androidentusiaster er nok klar over den hårde konkurrence mobilproducenterne imellem, når det gælder topprodukterne, eller ”flagskibene.”

Samsung har, som bekendt, lige lanceret S9-versionerne i deres ekstremt populære Galaxy serie som modsvar til Apples iPhone X, og i denne ombæring er turen kommet til Huawei, som forsøger at hænge på i kapløbet om kunderne, med deres opfølger til sidste års Huawei P10.

Her får du et kig på de nye mobiler, som igen (igen) er blevet leaket af @evleaks.

P20 Lite – som det også fremgår af billederne af de andre, ser det ikke ud til vi slipper for hakket/puklen/kanten (kært barn har mange navne), så du kan lige så godt vænne dig til det.

P20 Lite

P20 (standardmodellen) – her har Huawei valgt at placere fingeraftrykslæseren på fronten, til dem som foretrækker det. Personligt har jeg tidligere kunnet vænne mig til begge placeringer, men jeg er godt nok ikke meget for det ”Huawei” logo de har substitueret aftrykslæseren med, på Lite-versionen.

P20

P20 Pro – sidst, men bestemt ikke mindst, har vi dette års ”pro”-udgave, P20 Pro. Den ligner standardmodellen, men med et ekstra kamera bagpå. Hvad den ekstra linse skal bruges til bliver spændende at finde ud af når vi officielt får godterne at se d. 27. marts, men interessant er det, at Huawei går op til tre kameraer, når Google sidst gik mod strømmen, og ”kun” inkluderede ét kamera på sidste års Pixel 2 XL.

P20 Pro

Flere farver:

P20 familien i metal-blå

Skriv kommentar
account_circle
email