Huawei med nye video-teasers med fokus på P20’s kamera-evner

Vi ved allerede at Huawei er lige på trapperne med deres næste skud i bøssen når det gælder 2018-flagskibe, og målet er at lancere en mobil der kan videretage arven fra sidste års P10, men også den senere Mate 10 Pro, som blev rost til skyerne hos anmeldere og kritikere.

Vi ved også, at P20 kommer i tre forskellige udgaver: P20, P20 Lite og topmodellen P20 Pro, som primært udskiller sig fra de andre ved at få tilføjet en ekstra kameralinse, der giver den hele tre i alt. Den vil, så i givet fald, blive den første mobiltelefon med tre linser og der er naturligvis allerede blevet spekuleret i hvilke funktioner de tre vil få.

Hvad producenter vælger at bruge en sekundær linse til, varierer. Nogle vælger vidvinkel, andre zoom, mens andre igen vælge en monochrome linse (som optager i sort/hvid – f.eks. LGs G6 og Huaweis egen Mate 10 Pro) i en højere opløsning, hvor softwaren derefter sammensætter billederne fra linserne elektronisk, og derved giver et bedre og skarpere slutbillede.

Huawei har netop lagt en teaser ud, som giver små hints i retning af hvad vi kan forvente.

See brighter

Den første, med titlen ”See brighter”, viser en fotograf som prøver at få den perfekte belysning, hvor personen med P20eren ingen problemer har. Se den her:

See closer

Næste viser zoom-funktion, som dog som nævnt, er set før.

Der bliver spekuleret i, at de tre linser får funktionerne monochrome, almindeligt kamera og en zoom-linse. Det ville i hvert fald umiddelbart give mening.

Personligt synes jeg vidvinkel er mest nyttigt. Det giver et større synsvinkel, hvilket jeg foretrækker på en telefon, hvor det oftest er de hurtige og øjeblikkelige situationer man ønsker at fange.

Hvad synes du er mest vigtigt?

Skriv kommentar
account_circle
email