LG afslører flere funktioner i LG G4´s UX brugerflade (video)

thumb lg-g4-quick-shot

Se 2. del af videoerne om UX brugerfladen på den kommende LG G4.

I næste uge bliver LG G4 officielt lanceret, men LG har op til lanceringen af deres kommende flagskib løbende smidt videoer ud der viste os lidt af hvad vi kan forvente af G4.

Denne gang vil LG vise os lidt mere af UX 4.0 brugerfladen på LG G4, og du kan herunder finde alle artikler om G4 fra de sidste 12 dage, samt se alle videoerne som de har publiceret.

 – Se den danske pris på G4

 – LG lancerer deres nye brugergrænseflade LG UX 4.0 som kommer med LG G4

 – LG G4 kommer med LG´s mest avancerede kamera hidtil

 – Se den officielle teaser-video for LG G4 + billeder

 – LG er atter klar med en promo-video for LG G4

Selvom vi tidligere har vist jer første del af videoerne om UX brugerfladen, har vi til de nye læsere valgt at bruge den i denne artikel, så den første video herunder er første del, og den anden video er den nyeste og anden del. 

Vi får bla. vist at kameraet kan tage billeder imens at LG G4`s skærm er slukket, og du kan skyde billeder via bevægelser. 

Kameraet foran vil være på 8 MP og kameraet bagpå vil være på 16 MP, og det er det mest avancerede kamera til dato set i en LG smartphone.

I forhold til kameraet i forgængeren, LG G3, får det primære kamera i LG G4 med et blændetal på f/1.8, op til 80% højere naturligt lys, hvilket ifølge LG giver bedre billeder i dagslys, samt hvis der skal knipses billeder af personer i bevægelse.

En anden funktion er muligheden for at oprette unikke ringetoner til dine kontakter, og helt tilbage på LG G2 gav LG os mulighed for at tilknytte individuelle LED farver til kontakterne.

LG G4 vil have 3 GB RAM, en Snapdragon 810 chip og et 16 MP kamera med rigtig optisk billedstabillisering. Ganske som LG præsenterede på LG G2 vil navigationen foregå via knapperne på bagsiden.

Skærmen er på 5.5″ og med en opløsning på 1440 x 2460 pixels. Der vil være 32 GB intern hukommelse og mulighed for isætning af micro SD kort op til 128 GB.

Vi holder jer selvfølgelig opdateret via vores app og på Twitter når vi har mere info om den kommende Android smartphone.

Har du brug for hjælp er du velkommen til at kigge forbi vores forum.

Første del

 Anden del

Skriv kommentar
account_circle
email