LG G4 drop-test (engelsk video)

thumb lg-g4-droptest

Se hvad LG G4 kan holde til.

LG G4 er LG´s seneste flagskib, og som altid med nye topmodeller er der nogle medier der der laver en droptest for at vise hvad mobilen kan holde til.

LG G4 skiller sig ud fra konkurrenterne ved at den kan erhverves i en version med læder på bagsiden, og umiddelbart ville man måske være fristet til at tro at læderet vil give LG G4 lidt ekstra beskyttelse ala et cover, men husk at der altså blot er tale om en almindelig bagbeklædning der skal knipses på og af, ganske som du kender fra andre smartphones.

 – LG G4 dansk pris og tilgængelighed

Derudover er læder blødt, og selvom at bagbeklædningen på den LG G4 der bliver brugt herunder i videoen ikke ser ud til at have taget særligt meget skade af at være tabt på beton, så bliver den ikke tabt direkte på læderet, men på kanten og fronten…så pointen er at jeg tror at bagsiden af læder hurtig kan blive grim hvis den bliver tabt…jeg har dog endnu ikke testet LG G4, så indtil videre er dette kun en påstand.

Det eksemplar af LG G4 der bliver brugt i videoen klarer ikke droptesten vildt imponerende, men husk på at meget afhænger af hvordan den rammer underlaget.

Opdateret: LG G4 dansk unboxing

Det betyder at selvom at LG G4 i denne video ikke er særlig udholdende, så er den det muligvis i en anden droptest hvor den lige drejer sig en anelse mere i luften og lander på en anden måde, hvilket gør at skærmen ikke flækker så hurtigt.

Apropos ødelagte skærme, så har vi tilbud på panserglas og beskyttelsesfilm til LG smartphones i vores AppsAndroid shop.

Du kan her se vores guide til påføring af panserglas og skærmbeskyttelse, samt læse vores test af Panzer panserglas og skærmbeskyttelse.

 – LG G4 anmeldelse

LG G4 kommer iøvrigt snart til Danmark og du kan se den danske pris på G4 her, samt hvilke specs G4 kommer med.

Bliv ven med os på Facebook og få vores tophistorier samt de bedste tips og tricks direkte på din væg – KLIK HER

(2) kommentarer
 1. Samme resultat som han i øvrigt fik med HTC M9.
  Læren må være, som jeg, altid at bruge skærmbeskyttelse af hærdet glas, en case (selv hvis det kun er en bumper case) og så ellers holde godt fast. Hans test af samtlige iPhones viser at de åbenbart (ikke overraskende) er lige så ringe. Samme resultat ses med en S6 og S6 Edge på en anden kanal.
  Hvis man er klodset og absolut vil bruge en nøgen telefon, bør man nok undersøge prisen for reparation inden man køber noget som helst.

  Jeg forestiller mig i øvrigt at alkohol er medvirkende til mange tab når stive folk skal tage billeder til fester.

  I det mindste må læderet på G4 gøre at man får et bedre greb. LG G3 er åndsvagt glat hvis man har tørre, især kolde hænder.
  Jeg bruger altid case, selv når jeg sidder i sofaen, fordi det er irriterende at den skøjter rundt i hånden og rammens kant er for smal til at have et godt fingerspidsgreb om. Til gengæld er den smal, så man kan holde den i et gorillagreb (er der noget der hedder det?) 😛 Note 2 havde runde glatte kanter og bagside, samme skøjteproblematik. I det mindste har Note 3 og 4 riller. Det kunne andre fabrikanter godt tage ved lære af.
  Telefoner, hvor skærmglasset og digitizeren er to separate dele er godt, men er vist ikke så udbredt længere, i den evindelige jagt på at barbare endnu en 0.5-1mm mere af – suk 🙁

  Jeg har undersøgt det og efter sigende skulle LG G4’s let kurvede skærm ikke betyde at man må vinke farvel til tanken om at bruge skærmbeskyttelse af hærdet glass (ifølge et svar fra en producent af den slags).

  1. Tak for input, og vi fører beskyttelsesfilm til g4 i vores shop. Og jeg kan se at den også er noteret til panzer, men det kan jeg da undersøge nærmere hvis det er? S6 Edge har vi også panzer til, så jeg tror at (uden at vide det hundrede procent i skrivende stund) at det også kommer til G4.

Skriv kommentar
account_circle
email