LG G Watch er snart klar

thumb LG-Smartwatch

LG har bekræftet over for en hjemmeside at deres LG G Watch vil være klare inden juli.

LG G watch blev annonceret for små 3 uger siden, og bliver det første smartwatch der skal køre Android Wear, en modificeret version af Android som er beregnet til netop gadgets som smartwatches mm.

Nu har LG så bekræftet overfor hjemmesiden PocketLint at deres første smartwatch vil ramme offentligheden inden juli 2013, og om de vil kunne holde distancen overfor allerede veletablerede smartwatch-producenter som Sony og Samsung må tiden vise.

 – Sony Smartwatch 2 – din komplette guide til tips til apps, vejledning mm

LG G Watch kommer helt uden knapper, men derudover har hverken Google eller LG afsløret særligt meget om det kommende smartwatch, så specifikationsmæssigt ved vi på nuværende tidspunkt ikke hvad der er tale om.

Jeg er selv trofast daglig bruger af et smartwatch, og bruger for tiden Sony Smartwatch 2, og kan kun byde endnu en producent velkommen, så konkurrencen kan skærpes yderligere..

Sony sagde iøvrigt pænt nej tak til at bruge Android Wear på deres næste generation af smarte ure, men de har ikke udelukket at de i fremtiden muligvis vil byde det velkommen.

Af producenter der allerede har indgået partnerskab med Google`s Android Wear, kan nævnes LG, Samsung (til trods for at de jo bruger Tizen på Galaxy Gear), og Motorola.

Herunder ses Sony Smartwatch 2 der også kører Android.

Kilde 

(1) kommentar
  1. har osse smartwatch 2 og kan nemt anbefale folk at anskaffe et smartwatch. helt uundværlig hvis først man har haft et 8)

Skriv kommentar
account_circle
email