Kom nemmere i kontakt med dine Google + venner via Gmail

thumb Gmail-opdatering

Google er ved at rulle en opdatering ud til Gmail der vil gøre det lettere at komme i kontakt med de Google + venner, hvis Gmail-adresse du ikke har eller kan huske, eller hvis du blot gerne vil i mailudveksling med pågældende.

Hvis du hører til dem der har prøvet at skulle skrive en mail til en du kender, kun for at finde ud af halvvejs inde i udfyldelsen af personens mail-adresse, at du rent faktisk ikke har dèn, så er der gode nyheder i sigte.

Google har nemlig påbegyndt udrulningen af en ny funktion til Gmail der gør det nemmere at komme i kontakt med de Google + venner du ikke har mailet med før/ikke har deres mail-adresse, og når du efter opdateringen begynder at skrive et modtagernavn (på en ny mail) vil dine Google + venner dukke op på listen under dine almindelige kontakter.

Du kan herefter vælge en af dine Google + venner og sende vedkommende en mail. 

Har du ikke været i kontakt med personen du vil sende en mail til før, kan du ikke se personens mail-adresse før vedkommende har skrevet tilbage til dig, og ligeledes hvis det er dig der bliver kontaktet.

 – Hvad skal der ske med din Google konto når du dør?

En ny indstilling i Gmail du kan tilgå her (se billedet herunder) giver dig mulighed for at bestemme om det er alle på Google +, dine cirkler, eller dine udvidede cirkler, der kan kontakte dig via mail. Du kan også slå funktionen helt fra så der ikke er nogen der kan.

 – Nu kan vi ringe direkte fra Gmail

Den nye funktion gør brug af de kategorier du i forvejen kender fra din Gmail, og hvis en person fra dine cirkler sender dig en mail (hvis du har slået til at de godt kan det) så vil mailen kunne findes under dine primære mails.

Er det derimod en person som du ikke har i dine cirkler, vil mailen lande i sociale mails.

Husk at du kan følge AppsAndroid.dk på Google + også, ligesom at vi også er at finde på Facebook, Pinterest, og Youtube.

Udklipbnm

Skriv kommentar
account_circle
email