Nu kan vi ringe direkte fra Gmail

Gmail har netop modtaget både nyt look og nye funktioner. 

Vi har før været inde på at Google arbejder på at kunne tilbyde samtaler via intenettet uden brug af en telefon, og nu er tiden så inde til at Google har taget det første skridt.

Hvis du hopper ind på din Gmail lige nu vil du nemlig se at du har fået en ny brugerflade, både på din PC og din smartphone (Det kun på PC du kan ringe), og foruden at have fået nye faner med kategorier har du nu også fået muligheden for at ringe direkte fra Gmail (det er via Google Voice i Hangouts).

Ovre i venstre hjørne hvor du normalt starter en chat i din Gmail kan du nu se et telefon-ikon der ved et tryk bliver til en dialer.

Her og nu er det gratis at ringe til USA og Canada, og skal du ringe til f.eks et andet land kan du se alle takster her.

Det er også muligt at tilgå den nye tjeneste via Google + og Hangouts. Til dig der ikke kender Hangouts, så har du her mulighed for at chatte og lave video-opkald ganske gratis til flere personer af gangen.

ring fra Gmail

Det vil blive sådan i fremtiden at en Google + profil ikke kan undgåes at have (og bruges), så husk at følge AppsAndroid.dk når du tilmelder dig.

Er du helt ny i Android vil du ved at oprette en Gmail både få adgang til Google Play og Google + helt automatisk. 

(5) kommentarer
  1. Jeg har en htc one og er vildt glad for den. Jeg har altid haft Apple men Google har nemlig nogle ret fede funktioner som jeg slet ikke kan undvære mere. Nu ved jeg ikke med de to sidste versioner af ios for nu har jeg haft Android i over et år men bare sådan en simpel ting som at sende en SMS kan jeg huske at jeg ikke kunne fra min iphone og alle andre kunne.

  2. Det bliver bedre og bedre. Jeg har været til Apple i mange år og er det stadig men bruger også Android og efterhånden er der rigtig mange fede ting ved android som for eksempel det her. det jeg godt kan lide er at det er mere integreret i systemet på Android mobiler end hvis jeg feks baruger Gmail i browseren 8)

  3. Skide smart. det kommer jeg helt sikkerrt til at bruge når fruen er på arbejde hun arbejder nemlig i New York når hun flyver nogle gange 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email