Hvad skal der ske med din Google konto når du er bortgået?

Google-konto

Google har givet os mulighed for at administrere vores Google konto (billeder osv), også efter at vi er holdt op med at bruge den.  

Efterhånden har vi alle vel billeder og oplysninger oppe i skyen.

Faktisk er det lidt sjovt at tænke tilbage på 80`erne (jeps, så gammel er jeg), da var der ikke noget der hed at man gemte billeder og musik online, og den dag i dag er der stadig flere af de ældre fra vores familie som ikke bryder sig om det.

Ikke destro mindre er det sådan det ser ud nu, og Google har med alle deres tjenester mange af vores data liggende.

Med den nye service som de kalder “Inactive account manager” kan du bestemme at f.eks hvis din konto har været inaktiv i så og så lang tid vil du have en notifikation (Gmail eller SMS) om at den har været inaktiv. Svarer du ikke på mailen vil de kontakter (som/hvis du har valgt) få besked om at din konto er inaktiv.

 Blogger, kontakter, Gmail, Youtube, cirkler, Google Plus, Google Drive, sider og Picassa`s data kan deles. 

Du kan adminstrere hvem der skal have dine billeder og data, ja i det hele taget hvad der skal ske lige her.

We hope that this new feature will enable you to plan your digital afterlife — in a way that protects your privacy and security — and make life easier for your loved ones after you’re gone.

iam intro 

Kilde 

Læs også:  Nyheds-skribenter søges til AppsAndroid.dk
Skriv kommentar
account_circle
email