Kommer Sony Xperia Z Ultra den 25. juni?

Sony Mobile afholder event den 25. juni både i Tyskland og Shanghai. Det kan muligvis være Xperia Z Ultra der skal introduceres. 

Den 22. juni vil Samsung formentlig præsentere deres Galaxy S 4 Zoom, og kun 3 dage senere kan vi muligvis også få præsenteret endnu en smartphone fra Sony. Det skriver Xperiablog.

I indbydelsen står der:

Looking for More? It is time for the next step. On Tuesday, the 25th June 2013 at 15:00 we take a first look at the future together.

Sony Xperia Z Ultra er rygtet til at komme med en 6,4″ skærm af en ny type, og det vil være muligt at bruge næsten hvad som helst når der skal skrives på skærmen (pen, finger osv), så muligheden for at bruge en pen på den kommende phablet kan bestemt ikke udelukkes. Du kan se mere om den svenske teknologi i videoen herunder.

 Sony Xperia Z Ultra (kodenavn: Togari) vil have Snapdragon 800 og Adreno 330 GPU, og et 8 MP Exmor RS kamera bagpå og et 2,2 MP foran.

 – Kommer der en Sony Xperia Z “Google edition”?

Den vil være IP55/IP58 klassificeret, hvilket er en anelse mere tæt end Xperia Z og Xperia tablet Z, og samme niveau som Xperia ZR.

Sony Xperia Z Ultra bliver en konkurrent til de andre nye phablets der kommer på markedet/er på markedet, som HTC One Max og Samsung Galaxy Note 3.

Relaterede artikler:

(6) kommentarer
  1. Forstår slet ikke at der er nogle der er vilde med Sony. det er jo ens egen sag men tænk på at de laver fjernsyn og ikke smartphones. det siger næsten sig selv at en producent der laver kameraer og fjernsyn (de har ikke lavet andet end det nogensinde) ikke kan lave mobiler. At AppsAndroid.dk så ovenikøbet anbefaler Sonys mobiler og tablets forstår jeg slet ikke. kan være jeg tager helt fejl men er der ikke lidt sandhed i det jeg siger?

  2. Xperia Z med en bedre skærm. Det kan kun blive godt da… Det og lyden i højttalere er det eneste jeg er utilfreds med på den.

Skriv kommentar
account_circle
email