Er dette HTC One Max (T6)?

HTC One Max bliver muligvis HTC`s svar på en Galaxy Note 3. 

Smartphonen i år 2013 kan for mange næsten ikke blive stor nok, og topmodeller som Samsung Galaxy S 4 og Sony Xperia Z kommer med skærme på 5″.

HTC`s topmodel HTC One (tak for alle jeres henvendelser, vi ved godt at vi er lidt sent ude med en anmeldelse af den og vi forventer at have den klar inden en uges tid) kommer med en 4,7″ skærm, og det er for nogle lige i underkanten.

 – Skærmtest: Samsung Galaxy S 4 vs HTC One vs Sony Xperia Z 

Derfor giver det kun mening at HTC har bikset en større version af flagskibet sammen, og det giver endnu bedre mening at den ifølge kilden vil blive lanceret i tredje kvartal af 2013. Det er nemlig også på dette tidspunkt at vi forventer at se Samsungs næste phablet, Galaxy Note 3.

Ifølge HTC Source vil HTC One Max (T6) komme med en 5,9″ 1080p skærm, en 2,3 GHz quadcore processor, Android 4.3 eller 5.0, og et batteri på hele 3300 mAh. 

Bemærkelsesværdigt er at den skulle være 140,4 mm høj, hvilket er noget mindre end Samsung Galaxy Note 2 der med sin 5,5″ skærm er 151,1 mm høj.

Til jer der kan huske det, så var HTC faktisk de første til at bringe pen-funktionen til Android med deres tablet HTC Flyer, og muligheden for at HTC One Max indeholder en pen kan bestemt ikke udelukkes.

(4) kommentarer
  1. Jeg har HTC One og er vildt glad for den. er der nogen der er i tvivl så køb den 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email