Ice Age Adventures er klar til download

thumb ice-age-adventure

Atter et Ice Age spil fra Gameloft er klar til de mellemste familiemedlemmer.

Ice Age Village var det første spil der blev til i samarbejde imellem Gameloft og Fox Digital Entertainment, og de har nu udvidet deres partnerskab og skabt efterfølgeren til den verdensomspændende succes, Ice Age Village, og Ice Age Adventures er netop blevet lanceret og kan hentes gratis via Google Play (bemærk at der er mulighed for in-app køb, så husk at bruge kode på betaling i Google Play).

 – Modern Combat 5: Blackout er ude til Android

Når de velkendte venner (ihvertfald hvis du som mig har mindre børn) taler sammen sker det via tekst på engelsk, så jeg satte min 7 årige dreng til at tjekke spillet ud uden hjælp fra mig, og han blev hurtigt fanget af det og kunne godt selv trykke sig frem til hvad han skulle ved hjælp af de store pile der viser netop dette, så det er altså muligt for børnene at få noget ud af spillet uden hjælp fra en voksen, men mit råd må være at du lige hjælper dem igang, medmindre de kan forstå og læse engelsk.

Scrat’s narrestreger har igen skabt problemer, og det er op til spillerne at hjælpe Sid med at redde Manny og Diego og derefter finde de resterende medlemmer af flokken. Spillere vil kaste sig ud på et episk eventyr, udforske ukendte verdener, kæmpe mod ikoniske modstandere, løse gåder, gå på udkig efter skatte og klare spændende udfordringer.

Man møder alle de elskede Ice Age figurer på sin rejse gennem Ice Age Advendures. Ud over kendte ansigter, kan man se frem til innovativ og fængslende gameplay, levende miljøer, smuk grafik og en række sjove minispil.

 

Skriv kommentar
account_circle
email