Modern Combat 5: Blackout er ude til Android

thumb ModernCombat5

Endnu et spil i den populære serie af first-person-shooter spil er ude og kan downloades nu.

Gameloft er atter klar med et nyt spil, og denne gang bliver der tilføjet et spil i den populære first-person-shooter serie, Modern Combat. 

 – Spil med in-app køb bliver ikke længere mærket som gratis

Der er selvfølgelig tale om Modern Combat 5: Blackout, der har et samlet progression system der integrerer single og multiplayer i èn sammenhængende oplevelse.

Spillet byder på 4 soldater-klasser (Assault, Sniper, Heavy og Recon) der kan spilles på tværs af single og multiplayer.

 – The Amazing Spiderman 2 spillet kan hentes nu

 – Marvel Contest of Champions Dr. Strange

Fra pressemeddelsen:

Dan klaner med venner eller andre spillere og konkurrer globalt for at teste dine færdigheder i intense 6 VS 6 multiplayer klan kampe. Kommuniker med andre spillere for at planlægge din strategi ved hjælp af chat og indkald militær støtte via ’military support packages”.

Singleplayer-kampagnen byder på en engagerende og tempofyldt historie samt de helt nye Spec-Ops missioner. Spec-Ops-missioner er korte og sjove, hvor du skal dække dine allierede, rydde rummet, dræbe målet og meget mere. Single player kampagnen introducerer også sniper ’bullet-control’, flyvende droner og en genopliv-funktion.

Derudover kan du opleve real-time skygger, ragdoll fysik, SSAO, og en revolutionerende grafik, som alt sammen gør Modern Combat 5: Blackout til et spil du ikke vil gå glip af denne sommer.

Modern Combat 5: Blackout kan erhverves via Google Play for 45 kroner, og der er IKKE mulighed for in-app køb i spillet.

Det betyder med andre ord at du får alt hvad du behøver for de 45 kroner. 

Du kan finde nyt om andre nye spil fra Gameloft her.

Herunder ses traileren for det nye spil. 

Relaterede artikler:

 – Dungeon Gems – nyt gratis spil fra Gameloft

 – Rival Knights – nyt spil fra Gameloft 

 – Captain America: The Winter soldier, er klar til download

 – SquareWords – ny gratis dansk krydsords spil

Skriv kommentar
account_circle
email