Modern Combat 5: Blackout er ude til Android

thumb ModernCombat5

Endnu et spil i den populære serie af first-person-shooter spil er ude og kan downloades nu.

Gameloft er atter klar med et nyt spil, og denne gang bliver der tilføjet et spil i den populære first-person-shooter serie, Modern Combat. 

 – Spil med in-app køb bliver ikke længere mærket som gratis

Der er selvfølgelig tale om Modern Combat 5: Blackout, der har et samlet progression system der integrerer single og multiplayer i èn sammenhængende oplevelse.

Spillet byder på 4 soldater-klasser (Assault, Sniper, Heavy og Recon) der kan spilles på tværs af single og multiplayer.

 – The Amazing Spiderman 2 spillet kan hentes nu

 – Marvel Contest of Champions Dr. Strange

Fra pressemeddelsen:

Dan klaner med venner eller andre spillere og konkurrer globalt for at teste dine færdigheder i intense 6 VS 6 multiplayer klan kampe. Kommuniker med andre spillere for at planlægge din strategi ved hjælp af chat og indkald militær støtte via ’military support packages”.

Singleplayer-kampagnen byder på en engagerende og tempofyldt historie samt de helt nye Spec-Ops missioner. Spec-Ops-missioner er korte og sjove, hvor du skal dække dine allierede, rydde rummet, dræbe målet og meget mere. Single player kampagnen introducerer også sniper ’bullet-control’, flyvende droner og en genopliv-funktion.

Derudover kan du opleve real-time skygger, ragdoll fysik, SSAO, og en revolutionerende grafik, som alt sammen gør Modern Combat 5: Blackout til et spil du ikke vil gå glip af denne sommer.

Modern Combat 5: Blackout kan erhverves via Google Play for 45 kroner, og der er IKKE mulighed for in-app køb i spillet.

Det betyder med andre ord at du får alt hvad du behøver for de 45 kroner. 

Læs også:  Spil med in-app køb bliver ikke længere mærket som gratis

Du kan finde nyt om andre nye spil fra Gameloft her.

Herunder ses traileren for det nye spil. 

Relaterede artikler:

 – Dungeon Gems – nyt gratis spil fra Gameloft

 – Rival Knights – nyt spil fra Gameloft 

 – Captain America: The Winter soldier, er klar til download

 – SquareWords – ny gratis dansk krydsords spil

Skriv kommentar
account_circle
email