HTC teaser os med ny video

HTC teaser os med en “Big things ahead” video. 

HTC One er pt HTC`s topmodel, og HTC har lanceret en mindre udgave i HTC One Mini hvis skærmen på 4,7″ er en kende for stor til dig.

Til dem der synes det modsatte, nemlig at en 4,7″ skærm er lidt for lille (f.eks har Sony Xperia Z og Samsung Galaxy S4 begge skærme på 5″), da er video-teaseren herunder lige med gode nyheder, da vi næsten er helt sikre på at HTC med ordene:”Big things ahead” reffererer til den endnu ikke officille HTC One Max.

 – HTC One Max smiler til fotografen

HTC One Max menes at komme med en 5,9″ skærm, hvilket gør den til stor konkurrent til Sony Xperia Z Ultra (6,4″) og Galaxy Note 3 (5,7″).

HTC One Max er den første phablet fra HTC`s hånd, og det bliver spændende at se om det bliver en succes. Vi var ihvertfald glade for den originale HTC One da vi testede den

HTC har ikke haft den store succes på tablet-markedet (de har produceret HTC Flyer), og vi tror ikke at det er en tablet (phablets er op til 7″, derefter kalder man dem tablets) HTC vil afsløre, men vi håber virkelig på at HTC atter forsøger på et tidspunkt.

(2) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email