Galaxy Note 3 muligvis bekræftet

Samsung Galaxy Note 3 er muligvis blevet bekræftet af Samsungs egen UAPROF (user agent profile) via deres hjemmeside.

Modelnumrene der er socieret med den endnu ikke officielle Galaxy Note 3 (SM-N900T, SM-N900A) har været en tur forbi Samsungmobile, og ganske ligesom vi før har berettet vil den komme med en fuld HD skærm ( 1090 x 1920), og Samsung benytter også en ARM processor på næste generation af Note-familien.

 – Samsung Galaxy Note 10,1 test

Galaxy Note 3 bliver højst sandsynligt fremvist og introduceret på IFA i Berlin først i september, og forventes at komme med en 5,7″ skærm, Android 4.2.2, et 13 MP kamera, og 2/3 GB RAM.

Den forventes at komme med samme plastik-indpakning som Galaxy S4.

 – Samsung Galaxy Note 2 test

Der forventes også at der vil komme forskellige udgaver til de forskellige markeder, således at “alle” kan få råd til den.

Samsung har gjort noget lignende med deres topmodel Galaxy S4, nemlig at lancere en billigere og mindre udgave i form af Galaxy S4 Mini. Samsung har sågar ekstragarderet sig, hvis du f.eks er sportsmand har de nemlig lanceret Galaxy S4 Active, og er du fotograf-interesseret så er der Galaxy S4 Zoom.

 – Samsung Galaxy S4 test

Galaxy Note 3 skal konkurrere med andre nye Android phablets som f.eks Sony Xperia Z Ultra.

 

Galaxy-note-user-agent 

Kilde og kilde og via 

(3) kommentarer
  1. Enig. efter at have kigget på hvad både sony og htc kan trylle op af lommen er jeg heller ikke længere så begejstret for plastik 😛

Skriv kommentar
account_circle
email