HTC One Mini – dansk pris og video

HTC har netop lanceret atter en HTC One, denne gang i en mindre udgave men med mange af de samme funktioner, under navnet HTC One Mini. 

Der har længe gået rygter om at HTC, ganske ligesom Samsung har gjort det med Galaxy S4 Mini, skulle arbejde på en mindre og naturligvis billigere version af deres flagskib HTC One.

 – Anmeldelse af HTC One

Det har de så gjort nu og HTC One Mini vil komme med en 4,3″ skærm og en 1,4 GHz dualcore processor, og have både HTC Blinkfeed, HTC Zoe, HTC Sense 5, og HTC Boomsound ganske som HTC One.

HTC One Mini vil blive tilgængelig i Danmark i løbet af 3. kvartal 2013, og der er endnu ingen vejledende udsalgspris sat på.

Opdateret: HTC skriver til AppsAndroid.dk at den vejledende udsalgspris er 3.499 kr.

Du kan læse hele pressemeddelsen og specifikationerne her.

HTC skriver i pressemeddelsen om HTC One Mini:

En smartphone du bare må eje
HTC One mini introduceres med en 4.3” HD 720p skærm. Desuden kan HTC One mini prale af en ppi på 341, som gør den til den bedste i sin klasse af smartphones, da billeder og videoer fremstår levende og knivskarpe. HTC One mini fås i to forskellige farver, en lækker sølv og en smuk sort, og dens slanke design i unibody aluminium samt de afrundede kanter, får den til at ligge perfekt i hånden.

HTC BoomSound
Med fronthøjtalere i stereo og dedikerede forstærkere, revolutionerede HTC One lydoplevelsen på smartphones, og HTC One mini giver dig den samme suveræne lydoplevelse. Dette vil gøre det endnu sjovere for dig og dine venner at bruge HTC One mini, uanset om i lytter til musik, ser videoer eller spiller spil. Integrationen af lydprofilen Beats Audio™ sikrer suveræn lyd, og takket være HTC Sense Voice™ sikres en høj samtalekvalitet, ved at lydstyrken for opkald øges og baggrundsstøj reduceres.

HTC BlinkFeed
Som HTC One, tilbyder den nye HTC One mini også HTC BlinkFeed™, en unik oplevelse, som gør startskærmen til én live stream af relevant personlig information, såsom opdateringer af sociale medier, underholdning og nyheder samt fotos. Derfor behøver man ikke længere at skifte rundt mellem adskillige apps og websites for at holde sig orienteret, da alt er samlet på ét sted. 

HTC Ultrapixels kamera med HTC Zoe
Det revolutionerende HTC Ultrapixels kamera med HTC Zoe™ redefinerer, hvordan man fanger, genoplever og deler de mest værdifulde øjeblikke. HTC Zoe™ giver mulighed for at tage højtopløselige fotos, som vækkes til live i 3-sekunders klip, og tilbyder en række unikke redigeringsværktøjer direkte på HTC One mini. Alle fotos lagres automatisk i 30-sekunders videoklip, og med et enkelt klik kan du genopleve dine fotos og videoer tilsat musik, effekter og temaer. HTC One Mini lanceres med hele 12 temaer, så det bliver endnu sjovere at dele dine highlights med vennerne.

For at gøre denne innovative kameraoplevelse mulig, har HTC udviklet et kamera, med f/2.0 blændeåbning og en banebrydende sensor med Ultrapixels, som slipper 300% mere lys igennem end traditionelle smartphonekameraer. Denne nye tilgang giver forbløffende fotos ved lav belysning. Herudover kan man altid tage det perfekte gruppebillede med HTC One minis 88° ultra-vidvinkel frontkamera med 1080p. 

(9) kommentarer
  1. En meget lækker Phone. Den mindre størelse er jo netop tilpas til dem der altid og kun har den i bukselommen. Prisen synes jeg er heeelt ok, HTC kvalitet og design.

  2. men ja den er alt for dyr i forhold til hvad andre smartphones med lignende specifikationer kan købes for. Lidt træls for den er ellers ret fed 🙁

Skriv kommentar
account_circle
email