HTC M7 er allerede i butikkerne i marts

HTC-M7-billede

HTC M7 vil ifølge rygterne allerede blive sat til salg den 8. marts 2013, altså kun et par uger efter at HTC har lanceret den.

Vi er her på redaktionen (sammen med de fleste andre tech-sites) ikke i tvivl om at det bliver en HTC M7 HTC vil afsløre den 19. februar på et event i London.

HTC har valgt at holde et event op til MWC 2013, for ikke at skulle dele opmærksomheden med andre. Efter annonceringen af det seperate event, vil Samsung muligvis gøre det samme.

 – HTC afholder event den 19. februar

Ifølge HTC-Source vil vi i Europa se HTC M7 før de ser den i USA, og den vil blive tilgængelig i både sort og sølv/hvid.

HTC har haft et dårligt 2012, og HTC M7 skulle gerne bane vejen tilbage i købernes hjerter. Derfor er HTC M7 udstyret med både en fuld HD skærm, samt den sidste nye version af HTC Sense.

Vi tvivler dog på at HTC igen (ihvertfald i år) får et comeback, da vi både har set nye Android smartphones som f.eks Sony Xperia Z, LG Nexus 4 og LG Optimus G, samt en kommende Galaxy S 4.

HTC har dog en stor fordel, da de efter vores mening er kongerne over brugerflader, og hvis rygterne er rigtige om at HTC M7 vil komme med en mere ren Android, så vil HTC Sense muligvis ikke føles så tung at slæbe rundt på, og det tror vi er vejen frem.

Om HTC M7 bliver en succes afhænger selvfølgelig også af prisen, vi glæder os ihvertfald helt vildt til at prøve flagskibet, og jeg kan forstå på Peter at han bare skal have den uanset hvad…. hvad med dig, skal du have HTC M7?

(6) kommentarer
  1. Joda 🙂 HTC er klart mit foretrukne producent og jeg kan slet ikke forestille mig at skulle leve uden HTC Sense 😛

Skriv kommentar
account_circle
email