HTC har lanceret HTC Desire C

HTC Desire C er den nyeste smartphone med beats-lyd.

Rygterne har sunget om en kommende HTC desire C, nu er den virkelig. 

Pressemeddelse fra HTC:

LONDON, England — kl. 09.00 BST den 15. maj 2012  Som efterfølger til den succesrige HTC One-serie afslører HTC – den globale smartphoneproducent – sin nyeste telefon, HTC Desire C. Den eksklusivt designede og alligevel prisbillige smartphone har Beats-lydteknologi, så du kan høre din musik, præcis som kunstneren har tænkt, den skulle lyde. Med HTC Desire C bliver det også let at styre både private og arbejdsmæssige aktiviteter og dele de vigtige øjeblikke i tilværelsen med kolleger, venner og familie.

Telefonen fås i rød, hvid og sort, og den leveres med HTC Sense 4.0 integreret med Android 4.0 (Ice Cream Sandwich). HTC Desire C er et fremragende valg både som din første smartphone, og hvis du er på udkig efter en erstatning for den, du allerede har. Den har et kraftigt batteri, og du får adgang til tusindvis af apps, spil, musik og film – via Google Play – og du har altid forbindelse og underholdning, både på arbejde, derhjemme og på farten.

“En af de ting, det er mest populært at bruge mobilen til i øjeblikket, er at lytte til musik, og derfor et det blevet endnu vigtigere, at den lydoplevelse, vi tilbyder brugeren, gengiver den intensitet og de følelser, som kunstneren udtrykker i lydstudiet,” siger Peter Frølund, Nordisk Direktør for HTC. “Med HTC Desire C får kunderne også et eksklusivt design, let adgang til indhold og hurtig forbindelse, og på den måde er det den perfekte smartphone til alle formål.”

Suveræn og kompromisløs lyd

HTC Desire C giver en klar, nuanceret og kraftig lydoplevelse i lydstudiekvalitet takket være kombinationen af det optimerede Beats Audio-lydsystem og suveræn hardware. Telefonen giver brugerne en klar og nuanceret lydoplevelse, både når de lytter til musik og spiller spil.

Avanceret design af endnu højere standard

HTC Desire C har en robust metalramme og avancerede funktioner, og den er det ideelle valg for den, der ønsker en flot designet telefon. Den er udstyret med mikrohøretelefoner, der giver en tydelig lyd under samtaler, ekstra bred skærm og metalramme om kameraet – en kompakt smartphone med uovertrufne designdetaljer og en bedre brugeroplevelse end de konkurrerende modeller.

Designet til deling

Vi har pakket den nyeste mobilteknologi ind i et lækkert og iøjnefaldende design, og HTC Desire C’s krystalklare 3,5-tommer HVGA-skærm gør det til en god oplevelse at gå på nettet, se billeder eller holde forbindelsen til venner og familie. HTC Desire C har et 5-megapixel-kamera og delingsfunktioner, så du kan sende billeder eller video afsted på få sekunder, når du gerne vil dele dine oplevelser med vennerne på dine sociale netværk.

HTC Desire C er integreret med Dropbox og har 25GB gratis lagerplads på nettet. Du kan tage backup, gennemse og dele tusindvis af billeder, videoer og dokumenter, der enten kan være gemt lokalt på telefonen eller på nettet.

For at sikre, at du kan bruge alle de kommende mobiltjenester på din HTC Desire C, findes den i en variant, der er forsynet med integreret NFC, så du kan foretage betalinger og få adgang til information og tilbud, når du er på farten.

Se video: Sådan fungerer NFC.

Lancering

HTC Desire C lanceres på udvalgte markeder i denne måned.

Kilde: HTC  

Skriv kommentar
account_circle
email