HTC: “Galaxy S 4 blegner i forhold til HTC One”

HTC-One

Ifølge HTC`s marketingschef, Officer Benjamin Ho, er Samsung Galaxy S 4 bare mere af det samme. 

LG prøvede i går at få lidt af opmærksomheden over på deres LG optimus G ved at placere en banner lige ved siden af Samsungs.

 – LG teaser Samsung op til lancering af Galaxy S 4

I dag er det så HTC der prøver at få opmærksomheden rettet over på deres HTC One ved at udtale at Samsung Galaxy S 4`s plastikbody ikke er noget i forhold til HTC One`s unibody i helstøbt aluminium (vi må give ham ret på det punkt).

 – Samsung Galaxy S 4 dansk pris og specifikationer

 – HTC One – alt om HTC´s nye flagskib

I Danmark kan Sony Xperia Z, Sony´s nye flagskib, købes fra i dag. Selvom det blot er gætterier kunne det godt have noget med lanceringen af Galaxy S 4 at gøre også.

Om det er fair play eller ej er op til den enkelte at vurdere, her er hvad Benjamin Ho udtalte:

“With a continuation of a plastic body and a larger screen being the most obvious physical change, Samsung’s new Galaxy pales in comparison to the all-aluminium unibody HTC One. This is more of the same.

“HTC remains the best option for those people looking for the best technology wrapped in premium design. Our customers want something different from the mainstream, who appear to be the target for the Galaxy. Our customers want original cutting-edge technology, mouth-watering design and a premium feel from their mobiles, which is why we created the HTC One.”

Samsung-Galaxy-S-4-hvid

Kilde

(4) kommentarer
  1. Jeg er heller ikke til alt det plastik, men enhver der har haft feks HTC Desire HD ved at bare man taber den en enkelt gang så har den et ordentligt hak 🙁 Det har min nemlig.

  2. jeg er sq ok med plastik også fordi at jeg har set noget af de grim ridser der kan kom i HTC alu og vis man pakker den ind i et cover giver det vel det samme

  3. Vi er vel nødt til at give HTC ret 🙂 Jeg er ren samsung kvinde, men så gerne at de gik bort fra alt det plastik.

Skriv kommentar
account_circle
email