HTC er på vej med ny HTC One X med monsterspecs (rygte)

Overstående screenshot skulle være fra en kommende HTC One XXL. Se selv videoen og bedøm om HTC One X får en storebror..

Rygtebørsen vil gerne at HTC arbejder i det sjulte på en “Samsung Galaxy S 3 dræber”. Den skulle komme med en ny Snapdragon APQ80641,6 quadcore processor, og ligesom LG`s fornylige annoncerede LG Optimus LTE, skulle den ifølge screenshottet herover også komme med hele 2 GB RAM.

Da Samsung Galaxy S 3 blev lanceret var der allerede så mange bestillinger på den at Samsung allerede dengang havde svært ved at følge med efterspørgslen. Det er klart at HTC arbejder videre på at overgå den succes, så det er som sådan ikke en nyhed, og det giver klart mening hvis det viser sig at HTC One XXL er et kommende produkt.

Det er det tyske site smartdroid.de der har modtaget et tip, samt en video der kan ses nedenunder artiklen. Hvis det var mig der var kommet i besiddelse af et endnu ukendt produkt som dette, så ville jeg ihvertfald sørge for en bedre optagelse eller måske bare et par billeder….og det er derfor vi har placeret den i rygtekategorien…

Link til mobilvisning  

Skriv kommentar
account_circle
email