HTC arbejder på ny topmodel grundet dårlige salgstal

thumb HTC-logo

HTC er snrat klar med en ny topmodel.

HTC havde sin storhedstid for flere år siden da de havde produkter som HTC Hero og HTC Desire på gaden, men de sidste par år har overskuddet ikke været hvad det burde hos den taiwanske producent.

HTC lancerede tilbage i marts deres topmodel anno 2015, HTC One M9, og hvad der burde have været en succes er blevet det stik modsatte.

Salgstallene ser nemlig ikke særlig attraktive ud, og det går ud over aktiekursen, hvilket har fået Cher Wang, HTC´s administrerende direktør, til at undskylde overfor aktionærerne via nyheds-mediet Taipeitimes.

HTC’s recent performance has let people down.

HTC One M9 er blevet kritiseret for ikke at være innovativ nok i forhold til forgængeren HTC One M8, og Cher Wang afslører at HTC, grundet at deres seneste præstation har skuffet både aktionærer og kunder, arbejder på at lancere et “Hero” produkt allerede til oktober 2015.

Hun kommer ikke ind på nærmere detaljer om det kommende produkt, men navnet skal nok mere tydes i retning af at det bliver et “produkt for helte” eller et “helteprodukt”, end at der skal føres en rød trød til et af HTC´s første Android produkter, HTC Hero.

Hun nævner også, at siden at både Apple´s og Samsungs marketingsbudget er 20 gange større end HTC´s, så vil HTC også arbejde på at forbedre deres markedsføring.

HTC One M9´s konkurrenter er smartphones som f.eks Samsung Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, LG G4, og Sony Xperia Z3+.

NB: Husk at vi har tilbud på HTC skærmbeskyttelse i vores AppsAndroid shop.

Skriv kommentar
account_circle
email