Google keep – gratis note-app til Android fra Google

Google-Keep

Google er klar med deres svar på en note-app til din Android smartphone og tablet.

Der er ingen tvivl om at den bedste note-app til Android er Note Everything (ja, ikke Evernote…sorry), men alt det her med apps og noter handler jo for det meste om hvordan vi bruger dem i dagligdagen og om de kan opfylde et behov.

Èn ting er sikkert, og det er at de fleste af os benytter en eller anden form for note-app eller papirsnoter. Det ved producenterne godt, og det er da også grunden til at der på nye produkter er videreudviklede note-apps. F.eks er jeg selv meget vild efter den der bruges på LG optimus G.

Nu er Google så kommet ind i kampen med Google Keep, og der er bla. mulighed for at oprette checklister og notater med billeder.

Google-Keep-Sony-Xperia-Z

Har du mange noter kan du give dem en farvekode som nogle af jer måske kender fra Color Note app`en. Det er så nemmere at holde styr på, da du f.eks ved at blå farve er alle de ting du gerne vil give Morten Høy.

unnamed copy

Google har ydermere sørget for et par widgets til os, kører du Android 4.2.1 og derover kan du sågar smide widgets ud på låseskærmen. 

leder du efter en ren dansk-udviklet note widget kan du læse mere om Notes widgets her.

Google-Keep-Android

Noterne kan self gemmes på Google Drev, og du kan herefter tilgå dem på alle dine enheder, da både smartphones og tablets er understøttet.

Google Keep er gratis som alt andet fra Google, og du kan hente den via Google Play

  

(5) kommentarer
  1. Google Keep er vel en konkurrent til Evernote? Jeg er flittig bruger af Evernote og syntes at hvis den bliver udviklet lidt mere så kunne den godt gå hen og blive rigtig god 🙂

  2. Virker også fint på Galaxy S 3, og synkroniseringen virker også upåklageligt. jeg bruger også den forfatteren af artiklen gør normalt og den kan varmt anbefales 🙂

  3. Den fungerer glimrende på min Nexus 🙂
    Faktisk synes jeg at den ere ret okay med tanke på at den er gratis. Jeg har ikke prøvet synkroniseringen med Google Drive men det skal da klart tjekkes ud.

Skriv kommentar
account_circle
email