Galaxy S5 Prime og Galaxy S5 Mini`s skærmstørrelser er lækket

thumb SGS5-test-1

Skærmstørrelsen på den kommende Galaxy S5 Prime og Galaxy S5 Mini er blevet bekræftet via et nyt læk.

Vi har før rapporteret om både Samsung galaxy S5 prime og Galaxy S5 Mini, og nu har en hjemmeside modtaget et læk der viser skærmstørrelserne, samt opløsningen på skærmen af de to førnævnte produkter.

Der er også info (se billedet nederst i artiklen) om skærmstørrelsen på næste generation af Galaxy Mega (Vasta).

Lækket kommer fra en udvikler der arbejder i Samsungs Kids´Mode, og selvom vi endnu ikke ved om Galaxy Prime (Lentis) vil komme til at lystre på netop dèt navn, så vil det blive Samsungs første smartphone med en QHD-skærm, altså en skærm der har en opløsning på 2560 x 1440 pixels.

Skærmen vil være 5.2″ stor, hvilket er en anelse større end de 5.1″ som flagskibet Galaxy S5 er udstyret med.

 – Anmeldelse af Samsung Galaxy S5

Den rygtes at komme med en 2.5 GHz quadcore processor, (Snapdragon 805) og Adreno 420 GPU, samt 3 GB RAM og 32 GB intern hukommelse.

Den næste i rækken er Samsung Galaxy S5 Mini (Atlantic) aka Galaxy S K Mini aka Galaxy Dx, og skærmen på denne vil blive en 4.5″ 720p skærm med en opløsning på 1280 x 720 pixels.

Den rygtes at komme med en quadcore processor og 1.5 GB RAM, samt et 8 MP kamera og med Android Kitkat.

Samsung selv har ikke officielt annonceret disse produkter, men mon ikke at vi snart får dem at se, i og med at flere og flere læk popper op kunne noget godt tyde på at en lancering ikke er helt så langt væk som den har været.

Kilde  

(1) kommentar
Skriv kommentar
account_circle
email