Galaxy S5 med nye èn-håndsmuligheder?

Et ny funktion som Samsung har søgt patent på viser os måske hvordan enhåndskontrollering af Galaxy S5 eller andre Samsung mobiler kan blive udvidet med i fremtiden.

På billedet herover ses Samsung Galaxy Note 3 der har flere gode muligheder når det kommer til enhåndshåndtering af den 5.7″ store skærm. F.eks er det muligt at gøre ikonerne større og flytte forskellige ting (som tastaturet) til venstre eller højre side af skærmen, ganske som vi også ser det på Sony Xperia Z Ultra.

 – Ser vi Samsung Galaxy S5 i januar?

Og det er netop enhåndshåndtering der er i fokus i denne artikel da Samsung netop har ansøgt om et nyt patent der skulle gøre enhåndshåndtering lettere på de enheder der end måtte (hvis nogen) få de nye funktioner, og en oplagt enhed ville jo være den kommende Galaxy S5 der ifølge rygterne vil have en større skærm end Galaxy S4.

samsung-touchwiz-patent-2

Ifølge SamMobile vil det (hvis vi ser funktionerne i fremtiden) blive nemmere at reducere størrelsen på “on screen apps”, samt at flytte dem til brugerens “comfort-zone” som bliver bestemt af hvor tommelfingeren placeres.

Det vil også være muligt at bestemme retningen (horizontal eller vertikal) på de apps du bruger oven på skærmen, samt at styre følsomheden, hvilket vi kender fra LG G2.

Om vi får funktionerne at se vides ikke, men umiddelbart virker det som fornuftige muligheder der godt kunne gøre vores hverdag lettere.

samsung-touchwiz-patent-6

Skriv kommentar
account_circle
email