Galaxy Note 3 kan snart købes i nye farver, se dem her

Fra i begyndelsen af 2014 kan du erhverve dig Samsung Galaxy Note 3 i helt nye farver i Danmark.

Samsung Galaxy Note 3 er den tredje smartphone i Samsungs Note-serie der også består af tablets som f.eks Galaxy Tab 10.1.

Da Samsung i sin tid lancerede den oprindelige Galaxy Note tror jeg ikke at nogen havde forudset (jeg havde selvfølgelig…ahem) at smartphones i den størrelse ville gå hen og blive så populære som de er i dag, og Samsung Galaxy Note 2 (5.55″ skærm) er den fjerde mest solgte  Android smartphone.

 – Samsung dominerer Android mere end du tror

Her under kan du se de mest solgte Android smartphones.

Tendensen har især det sidste års tid været at skærmen på vores smartphones skulle være større og Samsungs seneste flagskib, Galaxy S4, har en skærmstørrelse på 5″.

Når vi over de 5″, men stadig under de 7″, så er vi en kategori vi kalder for phablets, og det er her Galaxy Note 3 ligger, og lige på nær Sony Xperia Z Ultra er Note 3 èn af de største smartphones.

Vi var rigtig glade her på redaktionen for Galaxy Note 3, faktisk var vi så imponerede over den at vi for første gang nogensinde gav et produkt topkaratèr.

 – Samsung Galaxy Note 3 anmeldelse

Nu meddeler Samsung så at vi her i Danmark i løbet af det første kvartal i 2014 kan kåbe Galaxy Note 3 i nye farver, nemlig i rosaguld og hvid, rosaguld og sort, og merlot rød. I kan se farvekombinationerne på billederne her i artiklen. 

Note-3-2

(3) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email